Γέμισαν με τρόφιμα το γιορτινό τραπέζι άπορων οικογενειών

Ευχαριστήρια για τη δωρεά της οικογένειας της Ρίτσας Μπετσιμέα

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2022 15:02

Για ακόμα μία φορά οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας κατάφεραν να συγκεντρώσουν

την αγάπη του κόσμου και να τη διοχετεύσουν σε άπορες οικογένειες που την έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα που προέκυψαν ως κέρδος από τη δράση «Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες», οι δωρεές των παραγωγών, η κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων του τόπου μας, τα σχολεία με την ευαισθησία των παιδιών, των γονέων και των δασκάλων, αλλά και η γενναιοδωρία των απλών πολιτών από το υστέρημά τους, κατάφεραν να γεμίσουν τις Σακούλες Αγάπης που μοίρασαν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, σε δεκάδες άπορες οικογένειες που υποστηρίζουν! Οι εθελοντές των Ενεργών Πολιτών Λάρισας εύχονται καλές γιορτές με υγεία, ειρήνη, αλληλεγγύη και αγάπη σε όλο τον κόσμο, και με τις δράσεις τους προσπαθούν να τις κάνουν πράξη!ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΡΙΤΣΑ ΜΠΕΤΣΙΜΕΑ
Εν τω μεταξύ, ευχαριστήρια επιστολή προς την οικογένεια της Ρίτσας Μπετσιμέα, η οποία δώρισε 300 ευρω στους Ενεργούς Πολίτες με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο-δωρεά ζωής της, εξέδωσε η συλλογικότητα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει η επιστολή των Ενεργών Πολιτών: «Η Ρίτσα Μπετσιμέα ήταν Ενεργός Πολίτης, πολύ πριν ιδρυθούν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας το 2012. Όλη της η ζωή ήταν αφιερωμένη στην προσφορά στον συνάνθρωπο, στην κοινωνική αλληλεγγύη, στους αγώνες για δημοκρατία και δικαιοσύνη. Πρωτοπόρα εθελόντρια των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, υπερδραστήρια, συντονίστρια όλων των υγειονομικών δράσεών τους και υπεύθυνη της Τράπεζας Αίματος των Εν.Πο.Λ. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και προσέφερε ολόκαρδα τη βοήθειά της σε όποιον της τη ζητούσε!
Ακόμη και με τον θάνατό της, στις αρχές του τρέχοντος χρόνου, η Ρίτσα δεν έπαψε να προσφέρει! Ήταν, όχι απλά δωρήτρια οργάνων, αλλά δώρισε ολόκληρο το σώμα της στην Ιατρική Σχολή του Π.Θ., για την εκπαίδευση των μελλοντικών γιατρών, που θα σώσουν ζωές ανθρώπων!
Ούτε αυτό, όμως, ήταν αρκετό, για τη γενναιόδωρη ψυχή της Ρίτσας!
Τιμώντας τη μνήμη της, η οικογένειά της αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 300 ευρώ για τις δράσεις των Ενεργών Πολιτών Λάρισας! Πώς, λοιπόν, εμείς οι Ενεργοί Πολίτες, να μη θεωρούμε τη Ρίτσα ως φύλακα-άγγελό μας, που μας νοιάζεται ακόμη κι από κει ψηλά που βρίσκεται;  Ευχόμαστε στην οικογένειά της να βρει βάλσαμο για τη μεγάλη της απώλεια και υποσχόμαστε στη Ρίτσα ότι θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας για να μας καμαρώνει και να αγαλλιάζει η ψυχούλα της!», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass