«Σταθερά δίπλα στους πιο αδύναμους»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2022 15:07

 Ολοκληρώθηκε χθες στον Δήμο Λαρισαίων, η διανομή τροφίμων του

Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στη Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης. Κατά τη διανομή, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, προσφέρθηκαν στις περίπου 2.500 οικογένειες (4.000 άτομα) του Δήμου Λαρισαίων τρεις βασικές κατηγορίες προϊόντων και ειδικότερα όσπρια, λάδι, ζυμαρικά, κρέας, νωπά προϊόντα, καθώς και είδη υγιεινής. Στη διανομή χθες βρέθηκε και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Οι διανομές έχουν τα χαρακτηριστικά της βοήθειας σε οικογένειες που πλήττονται από την κρίση».
Παράλληλα, ξεκινούν και ενόψει της εορταστικής περιόδου και οι διανομές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες, στους φορείς, στα σχολεία και στους απλούς πολίτες, που σπεύδουν να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, οι οποίοι αυξάνουν τις δυνατότητές στήριξης των πιο ευάλωτων πολιτών, ώστε να μη λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι όλων των οικογενειών της Λάρισας. Καταλήγοντας, ο κ. Καλογιάννης υπογράμμισε ότι η Κοινωνική Πολιτική και η στήριξη των πολιτών αποτελούν διαχρονική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.
Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ σε όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας υποστηρίζει συνολικά 4.319 οικογένειες στον Νομό Λάρισας και σε 8.500 πολίτες.
Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, ο οποίος παρέστη επίσης στη χθεσινή διανομή αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του προγράμματος, υπογραμμίζοντας ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο με δράσεις και έργα για να μειωθεί η κοινωνική ανισότητα».
Παρών, επίσης, ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Σωτήρης Βούλγαρης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass