ΔΑΝΑΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι η Λάρισα, η «Ε» είστε εσείς...

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2022 23:42

Συγκινημένη χαιρέτισε την εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων κυκλοφορίας η πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ελευθερία», Δανάη Δημητρακοπούλου, που συνεχίζει το όραμα του προπάππου της Γιώργου, του παππού της Τάκη και της γιαγιάς της Δανάης Δημητρακοπούλου.


Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της βαριάς δημοσιογραφικής και ιστορικής κληρονομιάς για μια εφημερίδα που υπηρετεί πιστά τις αρχές της έγκυρης ενημέρωσης, τηρώντας απαρέγκλιτα και πάντα τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας με σεβασμό στον αναγνώστη, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι, κάτι που όπως είπε ελπίζει να κάνει και η επόμενη γενιά, ο γιος της... Με το βάρος της ιστορίας, την εμπειρία, τη γνώση, μα πάνω από όλα τη στήριξη, την υποστήριξη και την αγάπη των αναγνωστών της, θα εξακολουθεί, είπε να δίνει και στο μέλλον το «παρών» στις εξελίξεις. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό της «Ελευθερίας», όλους όσοι εργάστηκαν και εργάζονται θεωρώντας την εφημερίδα το «σπίτι» τους, προκειμένου η «Ε» κάθε πρωί να φτάνει στα χέρια των αναγνωστών, τονίζοντας ότι χωρίς τη στήριξή τους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.
Αναλυτικότερα, στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, επισήμανε τα εξής:
«H «Ελευθερία» συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου της στη Λάρισα, στις 19 Οκτωβρίου 1922. Σε αυτόν τον έναν αιώνα ζωής, η εφημερίδα έχει καταγράψει όλα τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα, στην Ελλάδα και στον κόσμο. Στις κρίσιμες στιγμές της ελληνικής και τοπικής Ιστορίας η «Ελευθερία» ήταν και είναι πάντοτε παρούσα με ρόλο ενεργό, στην πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Θεσσαλίας. Συμπληρώνοντας έναν αιώνα αδιάλειπτης παρουσίας, η «Ελευθερία», η αρχαιότερη εφημερίδα του νομού, συνεχίζει να ακολουθεί τις παραδοσιακές αξίες της δημοσιογραφίας. Ο παππούς μου, Τάκης Δημητρακόπουλος, θα ήταν περήφανος να δει ότι 100 χρόνια μετά την πώληση του πρώτου φύλλου, συνεχίζουμε εδώ. Από τον προπάππου μου, στον παππού μου και στην αγαπημένη μου γιαγιά Δανάη, σήμερα είμαι εγώ παρούσα μπροστά σας, και στο μέλλον ελπίζω η επόμενη γενιά, ο γιος μου, θα συνεχίσει αυτήν την ιστορική εφημερίδα όχι μόνο της Λάρισας, αλλά της Ελλάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, που τόσα χρόνια γράφετε, σχεδιάζετε, τυπώνετε, μοιράζετε και δουλεύετε καθημερινά για να βγει η «Ελευθερία», χωρίς εσάς δεν θα είχαμε φτάσει εδώ.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους σας που αγοράζετε, διαβάζετε και στέκεστε δίπλα στην εφημερίδα μας. Όπως το έχω πει στο παρελθόν, το ξαναλέω: η «Ελευθερία» είναι η Λάρισα. Η «Ελευθερία» είστε εσείς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass