Σε επιφυλακή η Περιφέρεια για την «EVA»

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2022 8:31

Μέχρι σήμερα το απόγευμα αναμένεται να πλήξει τη Θεσσαλία η κακοκαιρία «Eva», σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ, που προειδοποιεί για κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.
Σε έκτακτες συνεδριάσεις των Συντονιστικών Οργάνων Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα και η επιφυλακή όλων των φορέων και υπηρεσιών που εμπλέκονται στη διαχείριση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, στους τομείς αρμοδιότητάς τους, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δήμοι, ΔΕΥΑ κ.ά. Οι Δήμοι να καθαρίσουν και να διατηρούν καθαρά τα φρεάτια και τα ρέματα που είναι στην αρμοδιότητά τους. Οι ΤΟΕΒ και ο ΓΟΕΒ να επιτηρούν τα φράγματα που είναι στην αρμοδιότητά τους, να σηκώσουν τα θυροφράγματα, αλλά και να φροντίσουν για τα πρόχειρα φράγματα. Κρίσιμης σημασίας είναι η γρήγορη και έγκυρη ροή πληροφοριών μεταξύ των υπηρεσιών για τον αποτελεσματικό συντονισμό, εφόσον χρειαστεί επέμβαση, σε περίπτωση εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass