Το Γυμνάσιο Αγιάς στο Κουμάνοβο

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕYΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS

Δημοσίευση: 04 Νοε 2022 15:00

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+/ KA2, με τίτλο «Open your mind to new technologies», συμμετέχει το Γυμνάσιο Αγιάς. Κεντρικό θέμα του Προγράμματος είναι η προαγωγή της μάθησης STEM, δηλαδή η διασύνδεση της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών.

Με τη συμμετοχή των μαθητών σε αυτό, το σχολείο ευελπιστεί να προωθηθεί η δημιουργικότητά τους, η ικανότητά τους να επιλύουν προβλήματα και να καινοτομούν, η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους και της αυτονομίας τους.
Έτσι, κατά το διάστημα από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου, υπήρξε συμμετοχή στην τρίτη βραχυπρόθεσμη κινητικότητα που προβλέπει το Πρόγραμμα στο σχολείο Kocho Racin της πόλης Kumanovo της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο, σε συνεργασία με τις οικογένειες των μαθητών του, προσέφερε ζεστή φιλοξενία σε μαθητές και καθηγητές από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες. Το Γυμνάσιο Αγιάς εκπροσωπήθηκε από την κα Μπεϊνά Ευαγγελία, υποδιευθύντρια και συντονίστρια του Προγράμματος και την κα Ζαϊρέ – Καρανάσιου Παρασκευή – Αικατερίνη, μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας, και πέντε μαθήτριες από τη Γ’ Γυμνασίου, τις Γουργιώτη Χρυσάνθη, Δρόσου Κωνσταντίνα, Μάρκου Θεοδώρα, Μαρούδα Αντωνία και Ψαροπούλου Μαρία – Πολυξένη. Οι ομάδες, κατά τη διάρκεια της κινητικότητας, είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον χρόνο τους, τόσο μέσα στο σχολείο, όσο και σε οργανωμένες δραστηριότητες έξω από αυτό.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass