Τριγωνική νησίδα στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Αμαλίας, μέχρι την οδό Ογλ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ -ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2022 15:10

Ξεκίνησαν οι εργασίες περιμετρικά της πλατείας Αγαμέμνονα Μπλάνα,

επί της οδού Βενιζέλου και μπροστά από το Γενί Τζαμί, στο πλαίσιο συνέχισης του μεγάλου έργου του Δήμου Λαρισαίων, για την «Ανακατασκευή των οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου».
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους, ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου καθ’ όλο το 24ωρο, για την ομαλή ροή των οχημάτων.
Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, ο ποδηλατόδρομος της οδού Ογλ θα συνεχιστεί μπροστά από το Γενί Τζαμί, όπου θα κατασκευαστεί νέο διαπλατυσμένο πεζοδρόμιο, θα διέρχεται από το νέο διαπλατυσμένο βόρειο πεζοδρόμιο που θα κατασκευαστεί στην πλατεία Λαού και θα συνδεθεί με τον ήδη κατασκευασμένο ποδηλατόδρομο της οδού Βενιζέλου στην οδό Ολύμπου.
Ανακατασκευή θα γίνει και στο πεζοδρόμιο της πλατείας Αγίου Βησσαρίωνα, όπου θα οριοθετηθούν θέσεις λεωφορείων και θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ.
Ο διαχωρισμός της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Βενιζέλου, θα γίνει με την κατασκευή νέας τριγωνικής νησίδας, η οποία θα επεκταθεί έως την οδό Ογλ, ώστε να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες συνθήκες για την κατασκευή διάβασης πεζών.
Η πρόοδος των εργασιών θα είναι σταδιακή, ώστε να μην διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Βενιζέλου, η οποία στην τελική της μορφή θα είναι με δύο λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass