Καθαιρέθηκε ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ -ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2022 15:04
Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου  Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας  Δημ. Κουκούλης Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας Δημ. Κουκούλης

Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας αναδείχθηκε

ο κ. Δημήτρης Κουκούλης, μετά από μομφή στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος προέδρου του Συλλόγου κ. Ζήση Γκαραλιάκου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, σε συνεδρίασή τους αξιολόγησαν ότι «ο πρόεδρος (Ζήσης Γκαραλιάκος) ενεργεί μόνος του σε όλα τα προβλήματα που αφορούν τον Σύλλογο, με αποτέλεσμα θέματα εργασιακά να αναβάλλονται και να μη λύνονται, (ΜΑΠ, γάλατα, υπερωρίες, αναδρομικά, καθαρίστριες κ.λπ.)».
Αναλυτικότερα σημειώνουν τα ακόλουθα: «Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. των εργαζομένων των Δήμων του Ν. Λάρισας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στις 12/09/2022 τέθηκε με μεγάλη υπευθυνότητα το θέμα της μομφής στο πρόσωπο του προέδρου Ζήση Γκαραλιάκου.
Τα μέλη του Δ.Σ. αφού εκτίμησαν ότι η λειτουργία του Συλλόγου δεν είναι αυτή που απαιτείται για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν οι εργαζόμενοι, με την επίθεση που δέχονται στα εργασιακά και οικονομικά τους θέματα, αποφάσισε ότι:
Ο Πρόεδρος ενεργεί μόνος του σε όλα τα προβλήματα που αφορούν τον σύλλογο με αποτέλεσμα θέματα εργασιακά να αναβάλλονται και να μην λύνονται (ΜΑΠ, γάλατα, υπερωρίες, αναδρομικά, καθαρίστριες κ.λπ.).
Σοβαρό θέμα προέκυψε και με την παραίτηση του ταμία του Συλλόγου μας.
Μήνες από την εκλογή του νέου Δ.Σ. δεν έχει παραδοθεί το βιβλίο εσόδων – εξόδων, καθώς και όλα τα απαραίτητα χαρτιά από τον προηγούμενο ταμία.
Δεν έχει υποβληθεί στο Δ.Σ. από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες έκθεση εσόδων-εξόδων για να γίνεται έγκριση όπως προβλέπεται από το καταστατικό.
Τα γραφεία του Συλλόγου λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα με μέλη που δεν ανήκαν στον Σύλλογο και εκτελούσαν εργασίες χωρίς να ενημερώνουν τα μέλη του Δ.Σ.
Η μομφή συζητήθηκε στο Δ.Σ. και ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου και αποφασίστηκε νέος Πρόεδρος να εκλεγεί ο Κουκούλης Δημήτριος». Να σημειωθεί ότι η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έχει ως εξής: πρόεδρος Δημήτρης Κουκούλης, γεν. γραμματέας Δημήτρης Χατζίκος, αντιπρόεδρος Ελισσάβετ Βίτκου, ταμίας Θεόδωρος Καλαμπάκας, μέλος Απόστολος Αρζουμανίδης και έφορος Κωνσταντίνος Κορκοβέλος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass