Σοβαρό τροχαίο με ανήλικους οδηγούς

ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ - ΚΡΙΣΙΜΑ 24ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ, ΕΝΩ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΕΛΑΒΕ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ - ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΡΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2022 21:36
φωτ. αρχείου φωτ. αρχείου

Κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας 15χρονου μαθητή Γυμνασίου χαρακτηρίζονται από γιατρούς -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- τα πρώτα 24ωρα της νοσηλείας του ανήλικου μοτοσικλετιστή σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.


Ο 15χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ιδιαίτερα σπάνιο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, στον δρόμο Ευαγγελισμού - Πουρναρίου και στην ευθεία μέσα στην Ελάτεια του Δήμου Τεμπών.
Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, το μηχανάκι που οδηγούσε ο 15χρονος και το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος συγχωριανός του συγκρούστηκαν, ενόσω τα δύο μηχανάκια κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, από Πουρνάρι προς Ευαγγελισμό σε ευθεία της κεντρικής οδού που διασχίζει και την Ελάτεια.
Τα δύο μηχανάκια που οδηγούσαν οι δύο ανήλικοι μαθητές από την Ελάτεια συγκρούστηκαν στο, χωρίς προηγούμενο, τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα ο 15χρονος οδηγός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο 17χρονος οδηγός.
Οι δύο ανήλικοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ ο 15χρονος, λόγω και της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, διακομίστηκε σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.
Αντίθετα, ο 17χρονος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο και χθες επέτρεψε στο σπίτι του.
Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα ποιος από τους δύο οδηγούς προπορευόταν και κάτω από ποιες συνθήκες τα μηχανάκια που οδηγούσαν οι δύο μαθητές, έπεσε το ένα πάνω στον άλλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο μαθητές δεν διαθέτουν άδεια οδήγησης, ενώ -όπως εκτιμάται- κατά την οδήγηση δεν φορούσαν προστατευτικό κράνος.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass