«Σήκωσαν» 20 μεταλλικές σχάρες ομβρίων υδάτων στα Φάρσαλα

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2022 15:03

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο “Ε”) Του Γ. Γκαντέλου

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν χθες Αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρσάλων, καθώς

δύο άτομα φέρεται να πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, την ώρα που ο ένας ξεφόρτωνε τα κλοπιμαία... και ο άλλος ετοιμαζόταν να τα παραλάβει. Προχθές το βράδυ εκλάπησαν 20 μεταλλικές σχάρες από αγωγούς ομβρίων υδάτων στην πόλη των Φαρσάλων και πιο συγκεκριμένα από τη Β’ Περιφερειακή Αθηνών, από το ύψος των παλαιών σφαγείων έως τον κυκλικό κόμβο Ανωχωρίου και την οδό Β. Ουγκώ στα Φάρσαλα. Κατόπιν έρευνας χθες οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρσάλων, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη την ώρα που ξεφόρτωνε τα κλοπιμαία από το όχημά του, δηλαδή 4 μεταλλικές σχάρες ομβρίων και δύο βαρέλια γεμάτα με κομμένες επίσης μεταλλικές σχάρες. Από τη σύλληψη δεν γλίτωσε και συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης σκραπ που βρισκόταν στο σημείο κατά τη διάρκεια που ξεφόρτωνε ο πρώτος τα μεταλλικά αντικείμενα. Οι συλληφθέντες αναμένονταν να οδηγηθούν και να απολογηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.Η ΔΕΥΑΦ
Από την πρώτη στιγμή η ΔΕΥΑΦ ενημέρωσε τις Αρχές και υπέβαλε μήνυση στο Α.Τ. Φαρσάλων. Επίσης, πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προμηθευτούν και να τοποθετηθούν νέες μεταλλικές σχάρες, ενώ παράλληλα εφιστά την προσοχή των πολιτών, μέχρις ότου γίνει η πλήρη αντικατάστασή τους, καθώς υπάρχει κίνδυνος να γίνει κάποιο ατύχημα από τα διερχόμενα οχήματα, δίκυκλα και τους πεζούς. Στα σημεία των οδών που έχουν αφαιρεθεί οι μεταλλικές σχάρες έχουν σηματοδοτηθεί με κώνους.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass