Τιμή στους πεσόντες υπέρ πατρίδος

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 15:50

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των νεκρών που έπεσαν υπέρ πατρίδος στους αγώνες του έθνους τελέσθηκε χθες στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λάρισας.


Η εκδήλωση που διοργάνωσε η 1η Στρατιά ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο μητροπολίτης Λάρισας, σεβ. Ιερώνυμος και ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων από τον βουλευτή της ΝΔ Χρ. Κέλλα, τον αντιπεριφερειάρχη Βασ. Πινακά, τον αντιδήμαρχο Λάρισας, Γ. Αλεξούλη, τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, Π. Δεμέστιχα, τον ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Αστ. Μαντζιώκα, τον εκπρόσωπο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Λ. Κίτσιο, τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Κων. Βλάχο, τον εκπρόσωπο της ΕΑΑΑ Β. Παπαδόπουλο, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Βασ. Διβάνη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Απ. Βερέμη, την εκπρόσωπο της Ένωσης Θυμάτων - Αναπήρων Ελένη Δάλδα, τον πρόεδρο της ΛΕΚ Ευρ. Νικολακούλη, τον πρόεδρο της ΙΚΛ Ηλ. Καμπελή και τον πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων Ντ. Αυγουστή. Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο αρχηγός ΤΑ Γ. Φασούλας, η ηγεσία της 1ης Στρατιάς, καθώς και συγγενείς πεσόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass