Συλλαλητήριο για την υγεία και την ακρίβεια στα Φάρσαλα

ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 21:48

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα, με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων της περιοχής που διαμαρτύρονταν για την ακρίβεια, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους, στην πολιτική που ισοπεδώνει τη ζωή των εργαζομένων και

τους φέρνει αντιμέτωπους με μεγάλες ελλείψεις στην υγεία και σε άλλα σημαντικά θέματα. Ένωσαν τις φωνές τους διεκδικώντας, την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και των προσλήψεων μόνιμου υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, την ενίσχυση των προγραμμάτων μαζικού εμβολιασμού, την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης, του επιδόματος ανεργίας 600 ευρώ για όλους τους άνεργους, τη γενναία μείωση των δημοτικών τελών στα νοικοκυριά, την κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών απασχόλησης, τις αυξήσεις των μισθών και την υπογραφή κλαδικών συλλογικών συμβάσεων και τη στήριξη του λαϊκού εισοδήματος ενάντια στην ακρίβεια. Ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Φαρσάλων κ. Απ. Αναγνώστου. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν οι τοπικοί σύλλογοι συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ΙΚΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος, το Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass