Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2021 12:30

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 14ου ΓΕΛ

Στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων και του νέου έτους οι μαθητές, οι μαθήτριες και ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών του 14ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Λάρισας προγραμμάτισαν και υλοποιήσανε δύο φιλανθρωπικές δράσεις, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και κυρίως ελπίζοντας να δώσουν ένα χαμόγελο στα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Η πρώτη εκ των δύο αφορά στη δωρεά χρηματικού ποσού για το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ενώ η δεύτερη στη συγκέντρωση χρημάτων για τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας. Η Διευθύντρια, η Υποδιευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών του 14ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Λάρισας εύχονται στις μαθήτριες, στους μαθητές του σχολείου, στους γονείς και στους κηδεμόνες τους «Χρόνια Πολλά και ένα νέο δημιουργικό και εποικοδομητικό έτος, με πρόοδο και αγαστή συνεργασία».

 

Εορτή Αγίου Νήφωνος στον Αγιο Αχίλλιο

Σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου η Αγία μας Εκκλησία τιμά τη μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Νήφωνος, επισκόπου Κωνσταντιανής, του ασκητή επισκόπου και πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του αγίου, στο υπόγειο του καμπαναριού του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου.

 

Ακολουθίες και αγρυπνία στον Αγιο Αχίλλιο

Σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία και θα διαβαστούν τα κόλλυβα του Αγίου. Στις 9 το βράδυ, θα τελεστεί ιερά αγρυπνία, που θα περιλαμβάνει τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων τον Εσπερινό της εορτής και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Αύριο Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, το πρωί δεν θα γίνει Θεία Λειτουργία. Λόγω των υγειονομικών μέτρων όλες οι Ιερές Ακολουθίες θα γίνουν στον Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass