Επανακυκλοφορεί το λεύκωμα «Φάρσαλα, φωτογραφικά ίχνη μιας άλλης εποχής»

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΡΕΚΑΤΕ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2021 15:45

Την επανακυκλοφορία του λευκώματος «Φάρσαλα, φωτογραφικά ίχνη μιας άλλης εποχής» που εκδόθηκε αρχικά τον Νοέμβριο του 2009, αποφάσισε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων. Το λεύκωμα αποτελεί κορυφαίο δείγμα της εθελοντικής του δράσης αποτυπώνοντας τον δεσμό των ανθρώπων με την πόλη στην περίοδο 1900-1970.


Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι στο τιμόνι του συλλόγου παραμένει πρόεδρος η Δέσποινα Πρεκατέ για ακόμη μια θητεία.
Αναλυτικά μετά από αρχαιρεσίες, το νέο συμβούλιο που προέκυψε έχει ως εξής: Πρεκατέ Δέσποινα-Πρόεδρος, Ευαγγελοπούλου Ευφροσύνη - Αντιπρόεδρος, Γεωργακόπουλος Αχιλλέας - Ταμίας, Μπίμπου Βασιλική-Γραμματέας, Τσούλη-Λιάγγα Σούλα, Παναγιώτου Σούλα, Σουφλέρης Νικόλαος - Μέλη.
Συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων συμβουλίων, με το ίδιο μεράκι και την ίδια φλόγα για αλληλεπίδραση και μετασχηματισμό της κοινωνίας μέσω των δράσεων, οι Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων θεωρούν χρέος τους, να μεταδώσουν την εμπειρία και τον παλμό του παρελθόντος στις νεότερες γενιές. Το λεύκωμα αυτό θα ξυπνήσει μνήμες και θα αποτελέσει για πολλούς το ιδανικό δώρο για τις γιορτές.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν, είτε από τα βιβλιοπωλεία των Φαρσάλων, είτε από τα μέλη του Δ.Σ.: Δ. Πρεκατέ 6979-001.349, Φρ. Ευαγγελοπούλου 6972-440.583, Αχ. Γεωργακόπουλος 6945-903.336, Ελ. Δημοπούλου 6945-770.848, είτε μέσω μηνύματος από τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook: «Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass