Βρήκε και παρέδωσε 2.500 ευρώ

«ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝ. ΔΡΥΣΤΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2021 15:02

«Δεν το σκέφτηκα καθόλου, ενημέρωσα αμέσως την αστυνομία και τα παρέδωσα» δήλωσε στην «Ε»

ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας, Αθαν. Δρυστέλλας εξηγώντας την απόφασή του να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ που βρήκε στον δρόμο. Ο επιχειρηματίας Αθαν. Δρυστέλλας πήγαινε στην εργασία του στις 6.30 χθες το πρωί στην οδό Βόλου όταν στο οδόστρωμα εντόπισε μια δερμάτινη θήκη καπνού, έχοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για πορτοφόλι. Για να διαπιστώσει ότι η θήκη, εκτός από καπνό περιείχε και χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Έτσι ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. και παρέδωσε τα χρήματα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για να διαπιστωθεί ότι τα χρήματα έχασε ένας 36χρονος ηλεκτρολόγος κάτοικος Λάρισας, καταγόμενος από τους Αγίους Σαράντα Αλβανίας.
Ο 36χρονος πηγαίνοντας στην εργασία του, σταμάτησε για να πάρει καφέ και εκτιμάται πως έχασε τη θήκη του καπνού μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του γι’ αυτό και βρέθηκε στη μέση του δρόμου. Ο κ. Δρυστέλλας μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας όπου τον ανέμενε ο 36χρονος και του παρέδωσε το χρηματικό ποσό. Με αφορμή την εξέλιξη, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας συνεχάρη τον 50χρονο άνδρα για την αξιέπαινη αυτή πράξη του, σημειώνοντας ότι πρόκειται για δεύτερη όμοια περίπτωση εντός του τρέχοντος μήνα και καταλήγοντας ότι τέτοιες περιπτώσεις αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass