ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η 15η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΑΔΕ

«Αποκούμπι και προσκέφαλο των δικηγόρων»

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2014 3:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:07
 «Οι ΛΕΑΔ είναι το αποκούμπι και το προσκέφαλο των δικηγόρων, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Αυτό το βλέπουμε και το ακούμε καθημερινά από τα μέλη μας. Το έργο και η προσφορά των ΛΕΑΔ είναι εξόχως σημαντική και ωφέλιμη για τους δικηγόρους...». Τα παραπάνω υπογράμμισε χθες το απόγευμα στη τελετή έναρξης της 15ης Ολομέλειας της Ένωσης Λογαριασμών Ενίσχυσης και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Ελλάδος (Ε.Λ.Ε.Α.Δ.Ε), ο πρόεδρος του ΛΕΑΔΠ Λάρισας κ. Παν. Γκορτσίλας.
Σημείωσε, επίσης ότι: «Στην πόλη μας γίνεται για δεύτερη φορά ολομέλεια των προέδρων των ΛΕΑΔ. Η πρώτη ήταν πριν 14 χρόνια, το έτος 2002, προεδρεύοντος τότε του συναδέλφου μας και επιτυχημένου προέδρου του ΛΕΑΔ Λαρίσης, κατά γενική ομολογία, Γεωργίου Ευθυμιάδη. Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω και τον διευθυντή του συλλόγου μας κ. Αντώνιο Δέλκο, αυτόν τον ακούραστο και αφανή εργάτη, ο οποίος συντόνισε και διεκπεραίωσε με άριστο τρόπο όλα τα οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα της ολομέλειας, από την πρώτη έως την τελευταία λεπτομέρεια, καθώς και τους υπαλλήλους του συλλόγου μας, Φλώρα, και Γιώργο.
Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και αντιπρόεδρος του ΛΕΔΕ, σημείωσε επιγραμματικά: Κυρίαρχο θέμα είναι να διατηρηθούν οι ασφαλιστικές μας υποδομές, να σχεδιάσουμε το μέλλον με γνώμονα και το μέλλον των νέων συναδέλφων και ότι ΛΕΔΕ και ΛΕΑΔΠ έχουν τους ίδιους ασφαλισμένους και του ίδιους στόχους και μπορούν και πρέπει να συνεργαστούν. Ο πρόεδρος της Ένωσης ΕΛΕΑΔΕ κ. Ι. Παναγόπουλος, ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και επέδωσε στον κ. Π. Γκορτσίλα αναμνηστική πλακέτα.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα Σάββατο: 10.00 π.μ. : Συνέχιση εργασιών 2ης ημέρας.3η θεματική ενότητα :Έρευνα σύστασης ενός Ταμείου Υγείας – Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης. Εισήγηση Τ. Βαρέλη προέδρου ΛΕΑΔ Ρόδου. Παρέμβαση Ευστ. Αποστολίδη διευθυντή ΤΑΔΙΘ. Παρέμβαση Μ. Ξενάκη προέδρου ΛΕΑΔ Ηρακλείου. 4η θεματική ενότητα : Αδυναμία καταβολής των οικονομικών – ασφαλιστικών υποχρεώσεων των συναδέλφων και οι επιπτώσεις στους φορείς ασφάλισης-αλληλοβοήθειας: Εισήγηση Ν. Παγίδα προέδρου ΛΕΑΔ Σύρου. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου ΔΣ. Αποφάσεις και προτάσεις δράσης της ολομέλειας. Εκλογές νέου Δ.Σ. της ένωσης.13 :30 Τέλος εργασιών 2ης ημέρας και της ολομέλειας.
Ε. Ρ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass