Στις πληγείσες περιοχές η Ρένα Καραλαριώτου

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2021 19:17

Στο Κουτσόχερο και στο Δαμάσι βρέθηκε χθες η αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, ως επικεφαλής κλιμακίου αυτοδιοικητικών, θέλοντας να δουν από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε ο χθεσινός σεισμός και να σταθούν δίπλα στους σεισμοπαθείς.


Στο Κουτσόχερο η κ. Καραλαρώτου είδε τις καταστροφές που υπέστη η εκκλησία του χωριού, καθώς και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε σπίτια και συνομίλησε με τους κατοίκους και τον πρόεδρο, Βάιο Φονιά, διαβεβαιώνοντάς τους πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τρέξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι σχετικές αποζημιώσεις.
Στο Δαμάσι βρέθηκε στον πρόχειρο καταυλισμό που στήθηκε σε χρόνο ρεκόρ το ίδιο κιόλας βράδυ του σεισμού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, με τον δήμαρχο Τυρνάβου, Ιωάννη Κόκουρα και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τους οποίους και συνεχάρη για τον άψογο συντονισμό.
Συζήτηση είχε και με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ, περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος βρέθηκε στο ίδιο σημείο. Η κ. Καραλαριώτου σε σχετική της δήλωση επισήμανε πως το κράτος και ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας λειτούργησαν με τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα που οφείλει να τρέχει κάθε υπηρεσία σε τόσο δύσκολες στιγμές.
«Θα σταθούμε όλοι δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους. Από τη στιγμή που δε μετράμε νεκρούς, όλα μπορούν να επιδιορθωθούν», κατέληξε η κ. Καραλαριώτου. Την κ. Καραλαριώτου συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχ. Σταυροθεόδωρος, Κων. Αργυρόπουλος, Δημ. Γεωργάκης και Βάιος Κυριτσάκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass