Θετικός ο ΟΣΕ στην απομάκρυνση των ακινητοποιημένων βαγονιών

- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2021 15:24

Θετική βρήκε τη στάση της διοίκησης του ΟΣΕ, το αίτημα του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, για την απομάκρυνση των ακινητοποιημένων βαγονιών στην περιοχή ελιγμών του ΟΣΕ, στη συνοικία της Νέας Πολιτείας, όπου ως γνωστόν έχουν συμβεί δυστυχήματα.


Στη συνάντηση εργασίας, που είχε χθες ο δήμαρχος στην Αθήνα, με στελέχη της κεντρικής διοίκησης του ΟΣΕ, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κλέαρχο- Σπυρίδωνα Πατέρας τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αθαν. Κοτταρά και την αρχιμηχανικό Γραμμών του ΟΣΕ κα. Θάλεια Καλαμπόκη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, τέθηκαν όλα τα ανοικτά ζητήματα που αφορούν την πόλη της Λάρισας και τις εταιρείες του ομίλου ΟΣΕ.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τη δρομολόγηση του έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέσω ΕΣΠΑ, για την τοποθέτηση ηχοπετασμάτων κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών που διέρχονται από την πόλη. Σημειώνεται ότι για την υλοποίηση του έργου απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του Δήμου Λαρισαίων.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο δήμαρχος έθεσε το θέμα της άμεσης απομάκρυνσης των ακινητοποιημένων βαγονιών στην περιοχή ελιγμών του ΟΣΕ, στη συνοικία της Νέας Πολιτείας, όπου ως γνωστόν έχουν συμβεί δυστυχήματα και σοβαρά ατυχήματα, με τα στελέχη του ΟΣΕ να ανταποκρίνονται θετικά. Οι επαφές μεταξύ Δήμου και ομίλου ΟΣΕ θα συνεχιστούν, ενώ σχετικά σύντομα αναμένεται νέα συνάντηση με στελέχη της ΓΑΙΟΣΕ για το θέμα της διαχείρισης των ακινήτων της εταιρείας στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Λάρισας.
Τα προβλήματα που δημιουργεί στη λειτουργία της πόλης η διέλευση των γραμμών και η μεταφορά του Σταθμού Διαλογής σε ιδιόκτητη έκταση του ΟΣΕ στο Κουλούρι, τέθηκαν στη συνάντηση και συμφωνήθηκε να αποτελέσουν αντικείμενο νέων συζητήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass