Όχι του ΚΚΕ στο ευρωστρατηγείο της Λάρισας

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2014 15:43 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:26

 

 

Χιλιάδες μέλη της ΚΝΕ, που βρίσκονται σε κάμπινγκ της νεολαίας του ΚΚΕ στο Στόμιο, πραγματοποίησαν το πρωί πορείας διαμαρτυρίας στους δρόμους της Λάρισας, πορεία που κατέληξε στην 1η Στρατιά όπου εδρεύει το Στρατηγείο της ΕΕ. Ο γενικός Γραμματέας του Κόμματος Δημ. Κουτσούμπας επικεφαλής κομματικής αντιπροσωπείας παρέδωσε υπόμνημα διαμαρτυρίας στον διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο  Βασίλη Τελίδη καθώς και στον Επιχιερησιακό Επιτελάρχη του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου ταξίαρχο Χρήστο Δρίβα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κουτσούμπας έκανε την εξής δήλωση: «Εκφράσαμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ενάντια στους λαούς της περιοχής. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ  θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμιά συμμετοχή σε αυτούς τους σχεδιασμούς, να μη διατεθεί καμιά υποδομή  των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κανένας φαντάρος να μη βρεθεί εκτός συνόρων , να επιστρέψουν αμέσως τα τμήματα των ΕΔ που βρίσκονται εκτός συνόρων.  Αυτή η κινητοποίηση σήμερα της νεολαίας της πατρίδας μας, της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδας,   της νεολαίας του ΚΚΕ έχει αυτό τον συμβολικό χαρακτήρα, εδώ έξω από το στρατηγείο της ΕΕ στη Λάρισα που σχεδιάζει την πολεμική εμπλοκή  απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία αλλά και σε άλλους λαούς της περιοχής».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass