ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ

Χωρίς Δ. Γελαλή το ψηφοδέλτιο στη Λάρισα

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 0:34

 

 

Χωρίς το όνομα του Δημήτρη Γελαλή στάλθηκε τελικά η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας προς την Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο πρώην βουλευτής δεν απάντησε στην πρόταση του οργάνου να τοποθετηθεί στη συμβολική 11η θέση του ψηφοδελτίου.

Τα στελέχη του κόμματος στη Λάρισα προσπάθησαν επανειλημμένα την Τετάρτη και μέχρι χθες το μεσημέρι να επικοινωνήσουν με τον κ. Γελαλή για να μάθουν τις προθέσεις του, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην περίπτωση που ο πρόσφατα παραιτηθείς αναπληρωτής γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αποδεχόταν την πρόταση για την 11η θέση του ψηφοδελτίου, θα έμενε εκτός.

Το λόγο έχει πλέον καταρχήν η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ που θα επεξεργαστεί σήμερα Παρασκευή τις προτάσεις όλων των Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος και στη συνέχεια η Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει αύριο Σάββατο για την τελική επικύρωση των ψηφοδελτίων.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ

ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λάρισας η συνέλευση μελών της οργάνωσης πόλης του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα η δραστηριότητα της οργάνωσης το προσεχές διάστημα.

Στην εισήγησή του, ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέτρος Παπαγεωργίου ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο καταρτίστηκε το ψηφοδέλτιο – προτεραιότητα στους υποψηφίους του περασμένου Ιανουαρίου, γεωγραφική κάλυψη, ποσόστωση γυναικών, διεύρυνση και συνεργασίες – ενώ αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης μάχης και δεν έχουμε το δικαίωμα απόδρασης. Πρέπει να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις προχωρώντας για την αυτοδυναμία, με εφόδια τη συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους και τη ρωγμή που προκάλεσαν στη νεοφιλελεύθερη Ευρωπαϊκή Ένωση οι επτά μήνες της διαπραγμάτευσης».

Αφού επεσήμανε ότι δεν πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε αυτές τις εκλογές με λογική εμφυλίου της Αριστεράς, εκτίμησε ότι αμέσως μετά θα πρέπει να προχωρήσει σε Συνέδριο στο οποίο «θα αποφασίσουμε τι κόμμα θέλουμε από εδώ και μπρος».

Τέλος, ανακοίνωσε ότι στο νομό Λάρισας υπήρξαν ελάχιστες αποχωρήσεις μελών σε σύγκριση με άλλες περιοχές της χώρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αποχώρησαν 30 μέλη σε σύνολο 450.

Μεν. Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass