Κυβέρνηση εθνικής αποστολής με τους ΑΝΕΛ εγγυητές

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2015 19:52 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Σεπ 2015 19:58

Την πεποίθηση τους ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όχι μόνο θα είναι στη Βουλή, αλλά και στην νέα κυβέρνηση, στην οποία θα έχουν τον ρόλο του εγγυητή της σταθερότητας εξέφρασαν σύσσωμα τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πανθεσσαλική συγκέντρωση που έγινε στο κέντρο «Φρούριο», στα πλαίσια της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Στην κομματική σύσκεψη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής και νυν υποψήφιος κ. Βασίλειος Κόκκαλης, όλοι οι υποψήφιοι που στελέχωναν το ψηφοδέλτιο του Ιανουαρίου, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και των Συντονιστικών Επιτροπών από την Θεσσαλία καθώς και ο στενός συνεργάτης του Παν. Καμμένου Αθαν. Μπέλτσιος.

Ουσιαστικά βασικός ομιλητής στην χθεσινή εκδήλωση ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της επτάμηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, στις οποίες οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν «μια κυβέρνηση εθνικής αποστολής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως εγγύηση σε θέματα μείζονος σημασίας για τη χώρα» και

Σύμφωνα με τον κ. Κόκκαλη «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίξαμε την εθνική προσπάθεια για μία έντιμη και δίκαιη διαπραγμάτευση. Δεν επιλέξαμε την άτακτη χρεοκοπία, ενώ η έξοδος από το ευρώ θα έπληττε τα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα και όχι εκείνους που έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ του εύκολου δρόμου του λαϊκισμού αφ’ ενός και της σωτηρίας της χώρας αφετέρου. Με την τελευταία συμφωνία, η οποία υπεγράφη μετά από μακρά και επίπονη διαπραγμάτευση, κερδίσαμε ώστε η χώρα να ανασαίνει καλύπτοντας το σύνολο του χρηματοδοτικού κενού μέχρι το 2019, καθώς και των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου. Αυξήσαμε το σύνολο της χρηματοδότησης στα 86 δις, έναντι τεσσάρων δις που προέβλεπε η 5η αξιολόγηση».

Σχολιάζοντας την στάση του στο δημοψήφισμα υπενθύμισε ότι πρωταρχικό του μέλημα παραμένει η προστασίας της αγοράς και τόνισε πως «στο δημοψήφισμα ψήφισα ανοικτές τράπεζες, καθώς έπρεπε να υπερασπιστώ τους πολίτες της Λάρισας που αγωνιούν για τις καταθέσεις τους, τους αγρότες που δεν μπορούν να πάρουν τα δικά τους λεφτά για να καλλιεργήσουν, τον έμπορο που έβλεπε να μην μπαίνει κόσμος στο μαγαζί του».

Καταλήγοντας ο κ. Κόκκαλης υποστήριξε ότι «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εγγυηθήκαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, για τα σημαντικά θέματα της ορθοδοξίας, του ελληνισμού, της ασφάλειας και της εθνικής άμυνας. Χρέος μας είναι να μπορέσουμε να βρούμε τα κοινωνικά ισοδύναμα που θα ελαφρύνουν τα ασθενέστερα στρώματα αλλά και το σύνολο της κοινωνίας. Στις εθνικές εκλογές οι Έλληνες έχουν να επιλέξουν αν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο, ή αν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία κυβέρνηση εθνικής αποστολής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως εγγύηση σε θέματα μείζονος σημασίας για τη χώρα και τους έλληνες πολίτες. Εγγυόμαστε ότι θα κρατήσουμε την πατρίδα ζωντανή. Είμαστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός δίνοντας μία εντολή σταθερότητας στην επόμενη κυβέρνηση, με τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ θα παραδώσει την επόμενη τετραετία μία Ελλάδα ικανή να βγει από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων και να εισέλθει στον δρόμο της ανάπτυξης και της προοπτικής».

                                                                                                                 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass