ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

«Οι πρόσφυγες δεν είναι βάρος, αλλά αδέλφια μας»

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2015 8:12

«Άσυλο, έγγραφα, περίθαλψη και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης σε κάθε πρόσφυγα», απαιτεί η Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία διεκδικώντας κατάργηση «των στρατοπέδων συγκέντρωσης και των αντιμεταναστευτικών νόμων της ΕΕ» και προτάσσοντας «την αλληλεγγύη ως το όπλο των λαών και το κοινό μέτωπο των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό και τον πόλεμο».

Σε ανακοίνωσή της που τιτλοφορεί «Αδέλφια μας, πρόσφυγες», η οργάνωση σημειώνει μεταξύ άλλων: «Εμείς, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας, σας δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας. Ξέρουμε ότι έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας. Και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να το βρείτε. Διεκδικώντας από την ελληνική κυβέρνηση την ανθρώπινη μεταχείρισή σας και την ικανοποίηση των αιτημάτων σας. Και, το κυριότερο, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ξανανταμώσετε μια μέρα με τον λαό και τις οικογένειές σας, στον τόπο σας, λεύτεροι και ανεξάρτητοι.

Θέλουμε να ξέρετε ότι σε τούτη εδώ τη χώρα, ο λαός μας έδωσε και συνεχίζει να δίνει τη δική του σκληρή μάχη ενάντια στους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ. Για να σταματήσει το ξεζούμισμα του λαού μας από τους ιμπεριαλιστές δυνάστες των ΗΠΑ και της ΕΕ. Για να πάψει η χώρα μας να είναι ορμητήριο των ιμπεριαλιστικών επιδρομών. Για να φύγουν από τη χώρα μας οι βάσεις του ΝΑΤΟ. Για να πάψουν οι κυβερνήσεις μας να στέλνουν στρατό στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών. Για να σπάσει και ο δικός μας λαός τα ιμπεριαλιστικά δεσμά. Για εμάς όχι μόνο δεν είστε βάρος, αλλά αδέλφια, σύμμαχοι στον κοινό αγώνα που πρέπει να δώσουμε ενάντια στον κοινό μας εχθρό: τον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό και τον πόλεμο.

Είμαστε εδώ και είμαστε μαζί σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass