«ΡΗΜΑΞΑΝ» ΤΟ ΙΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εκλεψαν ακόμη και τον... νεροχύτη!

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2015 0:10
Σε ένα βράδυ, άγνωστοι δράστες, «ρήμαξαν» τον εξοπλισμό του Ιατροκοινωνικού Κέντρου στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο Σε ένα βράδυ, άγνωστοι δράστες, «ρήμαξαν» τον εξοπλισμό του Ιατροκοινωνικού Κέντρου στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο

Ακόμη και τον... ανοξείδωτο νεροχύτη έκλεψαν άγνωστοι προχθές βράδυ, από το Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Τυρνάβου. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του Κέντρου που προχθές το πρωί πήγε να εργασθεί για να διαπιστώσει πως οι δράστες, στην κυριολεξία τα «σήκωσαν όλα».

Αφού σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Δήμος Τυρνάβου στην ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες – προχθές βράδυ – έκλεψαν από τη σιδερένια περίφραξη μέχρι και τον νεροχύτη. Οι δράστες αφού παραβίασαν την είσοδο του λυόμενου κτιρίου που στεγάζει το Κέντρο, έκλεψαν την εσωτερική πόρτα αλουμινίου, το κλιματιστικό, την εξωτερική μονάδα κλιματισμού, το ψυγείο, τον ανεμιστήρα, τον ανοξείδωτο νεροχύτη αλλά και άλλες συσκευές, όπως για παράδειγμα το τηλέφωνο.

Το λυόμενο κτίριο εδρεύει στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο - υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τυρνάβου – αφού ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή ιατρικών και κοινωνικών υπηρεσιών σε Ρομά. «Μάλιστα» όπως σημειώνει στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης «μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός ενέκρινε δαπάνη 64.000 ευρώ με σκοπό τη συνέχιση του έργου του Κέντρου».

«Αυτές τις ημέρες, δεν μπορεί να συνεχισθεί το πρόγραμμα, θα επουλώσουμε πρώτα τις πληγές και από βδομάδα ελπίζουμε πως το Κέντρο θα επαναλειτουργήσει κανονικά» κατέληξε ο δήμαρχος Τυρνάβου. Οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass