Παραιτήθηκε από την προεδρία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ο Δ. Παπαποστόλου

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2019 15:00

Μετά από 11 χρόνια στη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, ο Δημήτρης Παπαποστόλου παραιτήθηκε, παραδίδοντας τα ηνία στη νέα διοίκηση που συγκροτήθηκε χθες.

Σχολιάζοντας στην «Ε» τους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση, σημείωσε ότι αισθάνεται ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του σ’ αυτή τη θέση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Στην επιστολή παραίτησής του σημειώνει τα εξής:

«Μετά από έντεκα χρόνια παραμονής μου στη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας, αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου.

Είχα τα ηνία του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας σε μια πρωτόγνωρη χρονική συγκυρία για τους εργαζόμενους και την Κοινωνία. Τα δέκα τελευταία μνημονιακά χρόνια ανατράπηκαν κοινωνικά, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες.

Αποχωρώντας από τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι πορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια με ανιδιοτέλεια, με σεβασμό στους συναδέλφους, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και μακριά από μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Δημόσιας Διοίκησης και των εργαζομένων της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους του Δημοσίου Τομέα της Π.Ε. Λάρισας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία τούς συναδέλφους συνεργάτες μου -και στις τέσσερις θητείες- στην Ε.Γ.  του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ καθώς και όλα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τα Μ.Μ.Ε. της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα για την ανάδειξη και προβολή των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα.

Αποχωρώ από τη θέση του Προέδρου, όχι όμως από την ενεργό δράση. Θα συνεχίσω να είμαι παρών στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων.

Να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο και στα Μέλη της Ε.Γ. καλή δύναμη και καλούς αγώνες».

ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ

Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα η Ε.Γ. του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας στη χθεσινή συνεδρίαση. Το ΔΣ διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζιατζιάς Μιχαήλ

ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσακνάκης Ιωάννης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λαρίσης Κων/νος

ΤΑΜΙΑΣ: Γκόγκας Γεώργιος

ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ζαχαράκης Απόστολος

ΜΕΛΗ: Χύτα Ευθυμία, Φωτόπουλος Γεώργιος, Ντάνη Γλυκερία

Μπέης Νικόλαος, Μάρκου Χρήστος, Γκαραλιάκος Ζήσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass