Εγκαινιάζει εκλογικό κέντρο, παρουσιάζει ψηφοδέλτιο

Απόψε στην πλατεία Ταχυδρομείου η Ρένα Καραλαριώτου

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2019 15:00

«Για μας, ο τόπος μας, η Λάρισα, είναι πηγή ζωής, έμπνευσης και δημιουργίας. Είναι ο τόπος όπου ζούμε, αγαπάμε, δημιουργούμε. Γι’ αυτό βάζουμε τη Λάρισα πάνω απ’ όλα.

Πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές», τονίζει η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ταχυδρομείου, ενώ θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού, επί της οδού Ρούσβελτ 25.

Η κ. Καραλαριώτου θα παρουσιάσει το σχέδιο και το όραμα της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» για το μέλλον της Λάρισας. «Η απόφαση να διεκδικήσουμε την ηγεσία του Δήμου πηγάζει από το όραμά μας να γίνει η Λάρισα μια πόλη πρότυπο. Μια πόλη που θα αποτελεί το επίκεντρο της αναπτυξιακής δραστηριότητας και θα δημιουργεί προϋποθέσεις ευημερίας σε όποιον επενδύει, εργάζεται και ζει σε αυτήν. Παράλληλα, θα είναι και μία πόλη που διατηρεί τον ανθρώπινο χαρακτήρα της, και προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και την ξεχωριστή αισθητική της.

Παρουσιάζουμε την ομάδα μας, τον συνδυασμό μας, που διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, για να πάμε τη Λάρισα επιτέλους μπροστά. Η Ελλάδα αλλάζει, η Λάρισα επιλέγει νέα δήμαρχο, νέα δημοτική αρχή», υπογραμμίζει η κ. Καραλαριώτου.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

Εν τω μεταξύ, ευχές για τη γιορτή της και για τη νίκη της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» δέχθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου.

«Οι ευχές σας μου δίνουν τη δύναμη και την αισιοδοξία για να πάμε, επιτέλους, τη Λάρισα Μπροστά. Μπορούμε. Θέλουμε. Το αξίζουμε», ήταν η απάντηση της υποψήφιας δημάρχου Λαρισαίων, Ρένας Καραλαριώτου, στις ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική της εορτή, αλλά και για τη νίκη της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Το αδιαχώρητο επικράτησε το πρωί στο Εκλογικό Κέντρο της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», όπου η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου υποδεχόταν τον κόσμο, για την ονομαστική της εορτή. Ημέρα διπλής «γιορτής» ήταν η χθεσινή για την κ. Καραλαριώτου, καθώς έγινε και η κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Λάρισα Μπροστά», στο Πρωτοδικείο Λάρισας.

Βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι βουλευτές και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι, αλλά και πολίτες ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στην κ. Καραλαριώτου. Μεταξύ αυτών, οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, οι υποψήφιοι βουλευτές Ευαγγελία Λιακούλη, Αθηνά Σιαφαρίκα, Γιώργος Αδαμούλης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καπετάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass