Στην πρώτη γραμμή των εκλογικών μαχών η ΟΝΝΕΔ

Με επιτυχία η Τακτική Σύνοδος της Κ.Ε. στη Λάρισα

Δημοσίευση: 01 Απρ 2019 22:26

«Στις συνεχείς εκλογικές μάχες του 2019 η ΟΝΝΕΔ θα είναι παρούσα σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή τόσο με δικούς μας ανθρώπους στην πρώτη γραμμή όσο και με το σύνολο της Οργάνωσης σε ρόλο επιτελικό, βοηθώντας τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους με τεχνογνωσία και προτάσεις.

Ο στόχος είναι διπλός: Πρώτο και κύριο, να εκλέξουμε τους καλύτερους δυνατούς εκπροσώπους για την περιοχή μας, αλλά και για την ήπειρό μας, το ευρύτερο πολιτικό μας σπίτι και δεύτερον, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποφασίσει να απαλλάξει τη χώρα από την παρουσία του, να λάβει ένα ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο μήνυμα ότι οι πολίτες δεν τον θέλουν άλλο».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν με τις ομιλίες τους τα ηγετικά στελέχη της νεολαίας της ΝΔ, στην 8η Τακτική Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. Στην πρώτη Κεντρική Επιτροπή μετά τη επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ που οργανώθηκε εκτός Αθηνών και λίγο πριν τον μαραθώνιο των εκλογικών μαχών, με πρώτη τις φοιτητικές εκλογές, η παρουσία των γαλάζιων στελεχών όλων των βαθμίδων ήταν μαζική και το κλίμα ενθουσιώδες. Βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν οι πολιτικές εξελίξεις, οι ευρωεκλογές, οι αυτοδιοικητικές και φυσικά οι φοιτητικές εκλογές.

Βασικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Κώστας Δέρβος, ο οποίος αρχικά έκανε μια σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών της ΟΝΝΕΔ αλλά και στην πετυχημένη συνεργασία με το Ίδρυμα Konrad - Adenauer, διοργανώνοντας πολιτικές ακαδημίες με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών της σε όλη την Ελλάδα, όπως αυτή που ολοκληρώθηκε χθες στη Λάρισα. Ακολούθως ο κ. Δέρβος ανέφερε πως «μετά τις Ευρωεκλογές σχεδιάζουμε την προκήρυξη του επόμενου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, από το οποίο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος και τα νέα όργανα, ώστε να έχουν χρόνο να προετοιμάσουν την Οργάνωση για τη νέα ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, η οποία θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κυβέρνηση και την προοπτική στην Ελλάδα. Η οριστικοποίηση των χρονοδιαγραμμάτων θα εξαρτηθεί φυσικά από τον χρόνο που θα επιλέξει να ηττηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, όμως σίγουρα μετά τις κάλπες του Μαΐου ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα για συνέδριο μέσα στο καλοκαίρι».

Τέλος, κάλεσε τους πάντες, ενόψει των φοιτητικών εκλογών που είναι σε 10 μέρες, «να βοηθήσουν το σύνολο των οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πανελλαδικά, ώστε να συμμετάσχουν ευπρόσωπα και να κατακτήσουν άλλη μια πρωτιά».

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, των βουλευτών Μάξ. Χαρακόπουλου, Χρ. Κέλλα, Γ. Κατσιαντώνη, Χρ. Μπουκώρου, της υποψήφιας δημάρχου Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου, ενώ το "παρών" έδωσαν και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρώην υπουργός, δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασ. Μιχαλολιάκος, Λαρισαίοι που διετέλεσαν μέλη της ΟΝΝΕΔ και φυσικά πολλοί νεολαίοι του κόμματος. Επίσης στην έναρξη της Συνόδου διαβάστηκε χαιρετισμός του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγ. Μεϊμαράκη.

Ακολούθησε συζήτηση των μελών της ΟΝΝΕΔ για τα προβλήματα και τα διακυβεύματα των πανεπιστημίων, των τοπικών κοινωνιών, της Ευρώπης και, φυσικά, της πατρίδας μας.

 

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass