Οι επαφές της Ντόρας και τα γεύματα

«Παρέλαση» στελεχών και υποψηφίων

Δημοσίευση: 01 Απρ 2019 22:24

Διαδοχικές επαφές με κομματικά στελέχη και υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους είχε το διήμερο που βρέθηκε στη Λάρισα η Ντόρα Μπακογιάνη, στο περιθώριο της παρουσίας της στα εγκαίνια του πολυιατρείου Animus και της συνέλευσης του ΣΘΕΒ.

Απλή, προσιτή και ακούραστη η κ. Μπακογιάννη συνομίλησε με πολύ κόσμο, ενώ έδειχνε να απολαμβάνει της φιλοξενίας του προέδρου του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλη και του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνου. Το μεσημέρι του Σαββάτου η κ. Μπακογιάννη παρακάθισε σε γεύμα στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ, με συνδαιτυμόνες τους 3 βουλευτές του κόμματος κ. Χαρακόπουλο, Κέλλα, Κατσιαντώνη, τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλη και τον αδελφό του Γιάννη, την υποψήφια δήμαρχο Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου (η οποία της ζήτησε να συνδράμει, ώστε μετά την πρώην δήμαρχο Αθήνας να αποκτήσει επιτέλους και μια άλλη μεγαλούπολη, όπως είναι η Λάρισα, γυναίκα δήμαρχο), τον πρώην δήμαρχο Λάρισας και υποψήφιο βουλευτή Κ. Τζανακούλη (με τον οποίο θυμήθηκε πολλά γεγονότα από την κοινή τους πορεία στην Αυτοδιοίκηση) και φυσικά τον οικοδεσπότη, πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Καπετάνο, για τον οποίο η Ντόρα είχε να πει μόνο καλά λόγια. Τον χαρακτήρισε ως «τον καλύτερο πρόεδρο ΝΟΔΕ που έχει η ΝΔ στη χώρα» και πρόσθεσε με νόημα πως «έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών που έχει το κόμμα για τις οργανώσεις του». Ο ίδιος πάντως φρόντισε να την εκπλήξει και χθες το μεσημέρι, επιβεβαιώνοντας όσα ανέφερε η «σιδηρά κυρία» της ΝΔ, καθώς αυτή τη φορά το γεύμα είχε κρητική γεύση. Το φαγητό προγραμματίστηκε στις «Σφακιανές Μαδάρες», στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, το οποίο διατηρεί Σφακιανός. Η χαρά της υποψήφιας βουλευτή -στα Χανιά  πλέον- ήταν απερίγραπτη, ενώ όπως ήταν φυσικό τόσο το τσιμπούσι, όσο και τα... άσματα από το νησί, είχαν την τιμητική τους.  

 

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass