Κάλεσμα συστράτευσης για τον Δήμο Τυρνάβου

ΑΠΗΥΘΥΝΕ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤ. ΧΑΤΖΗΚΡΑΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2019 15:16

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Κάλεσμα σε εκείνες τις δυνάμεις του τόπου που θέλουν να συστρατευτούν με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για να φέρουν την αλλαγή στον Δήμο Τυρνάβου απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Χατζηκράχτης μιλώντας σε εκδήλωση της παράταξης, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αμπελώνα.
Ο κ. Χατζηκράχτης τόνισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» «εκφράζει και μπορεί να εκφράσει ακόμα πιο ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις στον Δήμο Τυρνάβου, οι οποίες θα αναδεικνύουν τα προβλήματα και θα παλεύουν μαζί με τον συνδημότη, για καλύτερη ποιότητα ζωής, για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.


Δυνάμεις που θα στέκονται απέναντι στη λογική της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών μακριά από την αντίληψη «κόστους - οφέλους».
Δυνάμεις που δεν θα γίνονται μεσάζοντες της κάθε αντιλαϊκής εξουσίας, αλλά θα είναι μαζί με τον λαό κατά των κυβερνητικών επιλογών που τους έχουν εξαθλιώσει. Θα διεκδικούν φιλολαϊκά μέτρα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών και θα κινητοποιούνται απαιτώντας ό,τι τους ανήκει».
Ο κ. Χατζηκράχτης αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Τυρνάβου και υποστήριξε ότι αποτελεί μία καθαρή φωνή παραγωγής πολιτικού λόγου, πέρα από συναλλαγές και συμφέροντα με άξονα το όφελος των πολλών, που είναι και οι πιο αδύναμοι.
Απευθύνοντας κάλεσμα συστράτευσης, επισήμανε ότι:
«Αν θέλουμε το πραγματικά διαφορετικό, αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε με τη στάση μας, με τις ενέργειές μας, με την ψήφο μας.
Ξέρουμε ότι ο κόσμος μάς εμπιστεύεται.
Ξέρουμε ότι πιστεύει πως του λέμε την αλήθεια, όμως πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να έλθει μαζί μας έστω και αν δεν συμφωνεί σε όλα.
Θα πορευτούμε με όλους τους συμπατριώτες που νοιάζονται για έναν καλύτερο Δήμο, μαζί με τους νέους και τις νέες που ονειρεύονται έναν άλλο κόσμο και αγωνιούν για το μέλλον τους.
Είμαστε δυνατοί, είμαστε αισιόδοξοι, παλεύουμε για το δίκαιο και στο τέλος θα βγούμε νικητές» τόνισε ο κ. Χατζηκράχτης ευχόμενος καλό αγώνα σε όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass