Συνάντηση Άννας Βαγενά με την πρέσβειρα του Μαυροβουνίου

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2019 15:28

H πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μαυροβουνίου, Άννα Βαγενά, συναντήθηκε με την πρέσβειρα του Μαυροβουνίου στην Αθήνα, Ana Vukadinovic.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα κυρίως πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Η κ. Βαγενά επισήμανε πως ο πολιτισμός είναι δρόμος φιλίας και ένωσης των λαών. Στο πλαίσιο αυτό, εκδηλώθηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση για πολιτιστική συνεργασία και για ανταλλαγή ιδεών και επισκέψεων.

Η Άννα Βαγενά εστίασε στη στήριξη που παρέχει η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ώστε το Μαυροβούνιο να είναι η επόμενη χώρα που θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Η κυβέρνησή μας πιστεύει πως όσο πιο ισχυρή είναι η παρουσία των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όσο πιο στενή η συνεργασία μας, τόσο περισσότερο θα ακούγεται και θα γίνεται αισθητή η φωνή μας, η φωνή των μικρότερων και οικονομικά ασθενέστερων κρατών. Ευχόμαστε και ελπίζουμε το Μαυροβούνιο να βρει σύντομα τη θέση του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε μαζί να γίνουμε πιο ισχυροί», δήλωσε κλείνοντας η βουλευτής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass