Γεμίζει με Vespes η Λάρισα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 8, 9 ΚΑΙ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2019 22:10

Η Λάρισα θα υποδεχτεί σε λίγο καιρό τους vespisti απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, αφού το τοπικό Vespa Club θα διοργανώσει για τρίτη φορά στην ιστορία του τη Χειμερινή Πανελλήνια συνάντηση Vespa!

Οι λάτρεις του θρυλικού δίκυκλου θα βρεθούν στη Λάρισα στις 8,9, και 10 Φεβρουαρίου σε μια συνάντηση… εξωστρέφειας αφού εκτός από τις βέσπες θα προβληθεί και ο πολιτισμός της Λάρισας. Στο τριήμερο της συνάντησης έχουν προγραμματιστεί εκτός από τις συναντήσεις και την ανταλλαγή απόψεων γύρω από το αγαπημένο τους όχημα, και επισκέψεις στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας αλλά και στον λόφο του Φρουρίου, στο Αρχαίο Θέατρο και στους πέριξ αρχαιολογικούς χώρους. Στη Λάρισα εκτός από τα ελληνικά Vespa Club, θα βρεθούν και Club απ’ όλη την Ευρώπη όπως από τη Γαλλία, τη Σερβία, την Κροατία, τη Γερμανία σε μια δράση που θα μετατρέψει τους Vespisti σε πρεσβευτές του πολιτισμού της πόλης.

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο πρόεδρος του Vespa Club Λάρισας σε δηλώσεις του στην «Ε» τόνισε ότι «Αναμφιβόλως πρόκειται για μία γιορτή για την πόλη. Στη Λάρισα θα βρεθούν Club και άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη! Το γεγονός ότι το τοπικό Vespa Club ανέλαβε τη διοργάνωση της Πανελλήνιας Χειμερινής Συνάντησης είναι πολύ σημαντικό τόσο για το Club όσο και για την πόλη συνολικά. Η όλη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Λαρισαίων που είναι συνδιοργανωτής, αλλά και των χορηγών Dude, Μουντζούρα, Αγορογιάννης Τυριά και de-tox cafe. Είναι στοίχημα για μας η όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της χειμερινής συνάντησης γιατί το Vespa Club Λάρισας ανέλαβε και τη διοργάνωση της καλοκαιρινής και η επιτυχία της χειμερινής θα φέρει κόσμο το καλοκαίρι. Η Συνάντηση θα γίνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και το Vespa Club Λάρισας επέλεξε τα παράλια του νομού μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την μετράει 29 χρόνια ζωής και είναι το δεύτερο παλιότερο στην Ελλάδα μετά από αυτό της Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν το πρώτο club που στεγάστηκε σε δικό του χώρο.

 

Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass