«Διαφωνούν με τις εκδηλώσεις έμποροι της Ερμού»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2018 15:12

Επανέρχεται με νέα επιστολή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας Γιάννης Μότσιος προς τον δήμαρχο Λαρισαίων σχετικά με τις εκδηλώσεις στην οδό Ερμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που την κοινοποιεί στον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας κ. Σκριάπα και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ο Γιάννης Μότσιος στην επιστολή του εκφράζει για άλλη μια φορά την αντίθεση του Συλλόγου για τις εκδηλώσεις στην οδό Ερμού, για τις οποίες τονίζει ότι δεν έχουν τη συναίνεση των εμπόρων της οδού αναφέροντας ότι: «Το 90% των εμπόρων είναι κατά των εκδηλώσεων μετά τις μεγάλες ζημίες που κατέγραψαν στις περσινές εκδηλώσεις και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά εσείς και η Υπηρεσία σας, αφού έχουμε διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για το συγκεκριμένο θέμα, ζημίες τις οποίες και προφανώς θα αναζητήσουμε», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι οι εκδηλώσεις δεν συνάδουν με την Ερμού. Ακόμη στην επιστολή αναφέρεται ότι: «Οι άνθρωποι του Εμπορικού Συλλόγου καμία σχέση δεν έχουν με την Ερμού, δημόσιες σχέσεις θέλουν να κάνουν, επιδείξεις και φωτογραφίσεις όπως και το 2017 και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά κ. δήμαρχε. Αλλά το πιο σοβαρό είναι, κ. δήμαρχε, ότι από τον Νοέμβριο γνώριζαν την άρνηση των εμπόρων της Ερμού να γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις αφού τον Νοέμβριο αναζήτησαν τις υπογραφές και τη συναίνεση των εμπόρων και έμποροι δεν υπέγραψαν. Συνεπώς το θράσος τους είναι πρωτοφανές, είναι απαράδεκτοι και οι ενέργειές τους είναι κολάσιμες και πιστεύω, κ. δήμαρχε, ότι σας εξαπάτησαν και δεν σας ενημέρωσαν για τις θέσεις των εμπόρων. …Η Υπηρεσία σας χορήγησε άδεια χωρίς τη συναίνεση των εμπόρων και όπως πολύ καλά γνωρίζετε η συγκεκριμένη άδεια είναι αυθαίρετη, παράτυπη και παράνομη και καταχρηστική», ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας κλείνει την καταγγελία του επισείοντας τον κίνδυνο επεισοδίων κατά τις εκδηλώσεις με τους εμπόρους και ζητά από τον δήμαρχο να παραχωρηθεί η Κεντρική πλατεία για να γίνουν εκεί οι εκδηλώσεις. Στο υστερόγραφό του ο Γιάννης Μότσιος καταγγέλλει μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου που θέλουν να γίνουν οι εκδηλώσεις και δεν έχουν κατάστημα στην Ερμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass