Η «παγωμένη» Ελασσόνα… «ζεστάθηκε» από τον Ηλία Βρεττό

ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2018 22:04

Πανηγυρικό το κλίμα με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη φωταγώγηση του Δέντρου των Χριστουγέννων στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2018», που διοργανώνει ο Δήμος Ελασσόνας με τη συνεργασία και τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Εκατοντάδες άτομα όλων των ηλικιών, με κυρίαρχη τη νεολαία, βρέθηκαν πρόσφατα στην επίσημη φωταγώγηση από τον «οικοδεσπότη» δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου, που συνοδεύτηκε από μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης και από επευφημίες και ρίψη πυροτεχνημάτων, που «απλώθηκαν»…στη χειμωνιάτικη παγωμένη βραδιά της Ελασσόνας.

Λίγο πριν τις 7.30 το βράδυ, ο δήμαρχος Ελασσόνας, απευθυνόμενος στον κόσμο, ανάμεσα στα άλλα υπογράμμισε: «Ως Δήμος, δημιουργήσαμε την απαραίτητη ατμόσφαιρα που θα μας φέρει όλους πιο κοντά αυτές τις Άγιες ημέρες. Θέλω να ευχηθώ σε όλους και στις οικογένειές σας υγεία και αισιοδοξία, με όνειρα και δύναμη, χαμόγελα και αγάπη. Συμμετέχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου για να αισθανθούμε, όλοι μαζί, μια μεγάλη παρέα! Καλές γιορτές!».

Η συνέχεια της γιορτινής βραδιάς πέρασε στον Ηλία Βρεττό, που ερμήνευσε τις επιτυχίες του και άλλα αγαπημένα τραγούδια, ενθουσιάζοντας το κοινό…ένα κοινό που έδειχνε να προσπαθεί να ξεχάσει το κρύο. Παρά τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες (…«έπαιζαν» μεταξύ +3 και 0 βαθμούς Κελσίου), ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής με τους συνεργάτες του μουσικούς έδωσε ρυθμό στους δεκάδες φίλους του και όχι μόνο, που συμμετείχαν στο τραγούδι και τον καταχειροκρότησαν. Και βέβαια, η παρουσία του καλλιτέχνη «ζωντάνεψε» για αρκετές ώρες την κίνηση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μεγάλη και φέτος η παρουσία και η συμμετοχή στη βραδιά των Ελασσονιτών, αλλά και δεκάδων επισκεπτών της γιορτινής Ελασσόνας από την ευρύτερη περιοχή, που παρά το ψύχος και το χιονόνερο που έπεφτε στην αρχή της εκδήλωσης, γέμισαν το κέντρο της Ελασσόνας και χάρηκαν μια πραγματικά «ζεστή» γιορτινή νύχτα!

Τέλος, να σημειωθεί ότι πριν την εμφάνιση του ερμηνευτή Ηλία Βρεττού, στο χώρο της Κεντρικής πλατείας καθηγητές και σπουδαστές του ΙΕΚ Δήμητρα Μαγειρικής και του Δημοσίου ΙΕΚ Λάρισας ετοίμασαν και προσέφεραν στον κόσμο χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γεύσεις – εκπλήξεις.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass