Νέες αυξήσεις στα διόδια

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2018 22:02
Στον πίνακα εμφανίζονται οι τιμές διοδίων (σε παρένθεση οι ισχύουσες μέχρι τέλος του έτους τιμές), των μετωπικών σταθμών Στον πίνακα εμφανίζονται οι τιμές διοδίων (σε παρένθεση οι ισχύουσες μέχρι τέλος του έτους τιμές), των μετωπικών σταθμών

Αυξημένο κατά 10 λεπτά θα είναι το αντίτιμο των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου σύμφωνα με απόφαση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.». Η αύξηση αφορά μόνο σε λεωφορεία και φορτηγά (κατηγορίες οχημάτων 3, 4) και όχι για επιβατικά αυτοκίνητα και μηχανάκια (κατηγορίες οχημάτων 1,2) όπου το αντίτιμο παραμένει το ίδιο.

Όπως διευκρινίζεται από την εταιρεία, η αύξηση του αντιτίμου βασίζεται στην τιμαριθμική αναπροσαρμογή ενώ προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης για κάθε έτος. Αναλυτικά, οι νέες τιμές διοδίων ανά Σταθμό αναφέρονται στον πίνακα, με τη διευκρίνιση ότι οι τιμές μέσα στην παρένθεση απεικονίζουν τις σημερινές τιμές. Όλες οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν ίδιες. Διευκρινίζεται επίσης ότι οι τιμές για τους συνδρομητές υπηρεσιών ηλεκτρονικών διοδίων eway διαμορφώνονται σύμφωνα με τα εκπτωτικά προγράμματα της εταιρείας.

* Σε δήλωσή του για τις τιμές των διοδίων ο υπ. περιφερειάρχης Τ. Τσιαπλές κατηγορεί ως «συνυπεύθυνους για την αφαίμαξη του λαού που γίνεται και μέσω των διοδίων, αλλά και για την παράδοση του εθνικού οδικού δικτύου στους επιχειρηματικούς ομίλους, είναι τόσο ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός και η παράταξη της Ν.Δ, που διοικούν την περιφέρεια, όσο και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια  και οι δήμαρχοι Ν.Δ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, που συμφωνούν με τις πολιτικές των κομμάτων τους, ότι η Ε65, η ΠΑΘΕ και όλο το εθνικό οδικό δίκτυο, θα βρίσκεται στα χέρια των μεγαλοεργολάβων που θα το εκμεταλλεύονται για δεκαετίες, στήνοντας όλο και περισσότερα διόδια με δυσβάσταχτα χαράτσια».    

* Όσον αφορά τις τιμές των πλευρικών διοδίων, αυξάνεται κατά 10 λεπτά (0,70 από 0,60), η διέλευση για τα ΙΧΕ αυτοκίνητα (οχήματα κατηγορίας 2) του σταθμού Πλαταμώνα. Επίσης κατά 10 λεπτά αυξάνονται οι τιμές στους σταθμούς Ευαγγελισμού και Πυργετού για τα μεγαλύτερα οχήματα των κατηγοριών 3 και 4.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass