Οπλοφόρος λήστεψε Τράπεζα στον Αμπελώνα

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΛΕΙΑ 10.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2018 22:00

Στο στόχαστρο ληστών για μια ακόμη φορά ο Αμπελώνας και μάλιστα μέσα σε λίγους μήνες. Αυτή τη φορά οι ληστές επέλεξαν να ληστέψουν το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κεντρική πλατεία της κωμόπολης και μάλιστα πρωί– πρωί.

Είναι η δεύτερη ληστεία σε βάρος της συγκεκριμένης τράπεζας μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια με περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά δράσης των ληστών, οι οποίοι έγιναν άφαντοι αφήνοντας ένα κλεμμένο κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο έξω από το Κοιμητήριο του Αμπελώνα στον δρόμο προς τα Δελέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγροτικό αυτοκίνητο, παλαιού τύπου, είχε κλαπεί από τον Τύρναβο.

Στιγμές πανικού έζησαν εργαζόμενοι και πελάτες του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς όταν ξαφνικά ο ληστής, ο οποίος φορούσε σκούφο, με την απειλή όπλου ζήτησε από τους πελάτες να πέσουν στο δάπεδο και από την εργαζόμενη ταμία της τράπεζας να του παραδώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξεπερνούσαν τα 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ληστής είχε και συνεργό, ο οποίος τον περίμενε στο αυτοκίνητο έξω από την τράπεζα.

Μέσα σε δύο λεπτά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου έφτασαν άμεσα και αμέσως μετά συνάδελφοί τους από το τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Μιλώντας χθες στην «Ε» κάτοικοι του Αμπελώνα που βίωσαν τα γεγονότα σημειώνουν ότι «όλα έγιναν παρά πολύ γρήγορα σε ελάχιστα λεπτά. Οι δράστες γνώριζαν τους χώρους του κέντρου του Αμπελώνα και φαίνεται ότι είχαν προσχεδιάσει τη ληστεία». Οι πολίτες σημείωσαν ότι η παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου είναι καθημερινή και έντονη, μέρα και νύχτα, αλλά ότι «οι ληστές είναι τόσο αδίστακτοι ώστε εισβάλλουν ακόμα και σε καλά φυλασσόμενα καταστήματα και σπίτια».

Εν τω μεταξύ, ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι δυνάμεις της αστυνομίας με σκοπό την εξιχνίαση της ληστείας και τη σύλληψη των δραστών.

 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass