Γνωρίστε τους καλύτερους απορροφητήρες στον κόσμο!

ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ & ELICA

Δημοσίευση: 27 Νοε 2018 16:12

Electronet ΒΚ Καζάνα & Απορροφητήρες Elica. Μια συνάντηση κορυφής πραγματοποιείται την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στο πάρκινγκ των εγκαταστάσεων της  Electronet ΒΚ Καζάνα.

Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, το Showtrailer της Elica, θα σας περιμένει να γνωρίσετε από κοντά την πρωτοποριακή τεχνολογία, την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και το εκπληκτικό design των απορροφητήρων της εταιρείας!!!

Η Electronet Β.Κ. Καζάνα και η Elica, προσκαλούν διακοσμητές, επαγγελματίες, κατασκευαστές κατοικιών, κατασκευαστές επίπλων, αλλά και ιδιώτες, να γνωρίσουν τους κορυφαίους απορροφητήρες στον κόσμο: τους απορροφητήρες που μπορούν να λειτουργήσουν και χωρίς σωλήνα, μόνο με φίλτρα άνθρακα! Η Elica, επέλεξε την Electronet Β.Κ. Καζάνα για να προβάλλει τους απορροφητήρες της, καθώς το μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας στέκεται πάντα δίπλα στην καινοτομία και την τεχνολογία, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

Η Elica χαρακτηρίζεται για το κομψό design των απορροφητήρων κουζίνας πρωτοποριακής τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης που σχεδιάζει. Οι δημιουργίες της έρχονται να ολοκληρώσουν φυσικά τη διακόσμηση της κουζίνας σας συνδυάζοντας καινοτόμο αισθητική και υψηλές λειτουργικές προδιαγραφές. Οι απορροφητήρες Elica μπορούν εύκολα και γρήγορα να τοποθετηθούν σε κάθε τοίχο μοιάζοντας με μοντέρνα έργα τέχνης και να συνδυάσουν απορρόφηση και φιλτράρισμα του αέρα, με μίνιμαλ αισθητική και φωτισμό, τόσο της εστίας όσο και του χώρου.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass