ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Στο φουλ οι μηχανές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του δημοψηφίσματος

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2015 8:09

 

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε από την Κυριακή ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας την προεκλογική εκστρατεία ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο «Χατζηγιάννειο» συγκέντρωση των οργανώσεων πόλεων του νομού με την παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Νίκου Σκορίνη για την καλύτερη προετοιμασία της εκστρατείας υπέρ του «ΟΧΙ».

Λειτουργεί ήδη από χθες περίπτερο του κόμματος στην Κεντρική πλατεία με ενημερωτικό υλικό και μικροφωνική εγκατάσταση υπό την παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως και της νεολαίας.

Εν τω μεταξύ, αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 7.30 το απόγευμα, επίσης στην Κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή προβεβλημένο κυβερνητικό στέλεχος και δη ενός υπουργού, μεταξύ των Νίκου Παππά, Αριστείδη Μπαλτά και Νίκου Χουντή.

Παράλληλα, κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής θα περιοδεύουν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην επαρχία ενώ θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες στις πρωτεύουσες των επαρχιών.

Τέλος, την προσεχή Παρασκευή το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα μεταδοθεί μέσω live streaming η κεντρική ομιλία υπέρ του «ΟΧΙ» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, σε ανακοίνωσή του προτρέπει τους πολίτες «να ψηφίσουν την Κυριακή 5 Ιουλίου «ΟΧΙ» σε όλα αυτά που προτείνουν οι «καλοί μας φίλοι», οι Ευρωπαίοι. Να ψηφίσουν «ΟΧΙ» στις ομαδικές απολύσεις, «ΟΧΙ» στην αύξηση του ΦΠΑ, «ΟΧΙ» στην κατάργηση του ΕΚΑΣ, «ΟΧΙ» στις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, «ΟΧΙ» στην επιπλέον φορολόγηση των αγροτών, «ΟΧΙ» στην αύξηση φορολογίας σε κρίσιμους παραγωγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας και το ξεπούλημα στρατηγικών επιχειρήσεων, όπως της ΔΕΗ. Οι πολίτες να ψηφίσουν «ΟΧΙ» στη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και πάνω απ’ όλα να αγνοήσουν τα μνημονιακά βαμπίρ της εσωτερικής τρόικας που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό θέτοντας ανύπαρκτα διλήμματα. Οι Σαμαράς, Θεοδωράκης και Βενιζέλος είναι τα πολιτικά παράσιτα ενός διεφθαρμένου και ντροπιαστικού παρελθόντος, τα οποία ο ελληνικός λαός, την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα τα πετάξει στον καιάδα της ιστορίας».

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλελέρ προσκαλεί σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο καφενείο του «Μάνδαλου» στην πλατεία της Νίκαιας, σε ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. «Λέμε ΟΧΙ στους πολιτικούς εκβιασμούς- Λέμε ΟΧΙ στην εξαθλίωση των λαών» τονίζεται στην πρόσκληση. Εισηγήσεις θα γίνουν από κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Μεν. Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass