Οχι στη λειτουργία αμερικανικής βάσης στη Λάρισα

ΤΟ ΕΚΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΠΑΪΑΤ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2018 22:20

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου και του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τ. Πάιατ, στην 110 Π.Μ στη Λάρισα, σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, σημειώνει πως η επίσκεψη «αποδεικνύει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που καμώνεται τη δήθεν φιλειρηνική δύναμη, όχι μόνο δεν είναι τέτοια, αλλά συνειδητά εμπλέκει ακόμα περισσότερο τη χώρα μας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και στους πολέμους που εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή, για την εξασφάλιση της εκμετάλλευσης των ενεργειακών πόρων και αγορών και τη μεγαλύτερη πρόσβαση των ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων σ’ αυτό το γιουρούσι.

Η ακόμα μεγαλύτερη πρόσδεση της κυβέρνησης με τις επιδιώξεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην περιοχή, η ενίσχυση της παρουσίας τους στο Αιγαίο και τη χώρα μας, η παραχώρηση στις ΗΠΑ βάσης κατασκοπευτικών DRONES στην 110 Π.Μ της Λάρισας, η στρατιωτική συμμαχία με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, όχι μόνο δεν παρέχουν καμία ασφάλεια για τον λαό μας και τους γειτονικούς λαούς, άλλα, όπως δείχνει και το παράδειγμα της Συρίας και άλλων χωρών, μόνο νέους κινδύνους εγκυμονούν.

Η Διοίκηση του ΕΚΝΛ καταγγέλλει αυτήν την επικίνδυνη για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα πολιτική της δήθεν αριστερής κυβέρνησης, που αποδεικνύεται στον καλύτερο υπηρέτη των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην περιοχή. Εκφράζει, επίσης, την πλήρη αντίθεσή της στην απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να παραχωρήσει στις ΗΠΑ νέα βάση για τα κατασκοπευτικά drones στο πολεμικό αεροδρόμιο της 110 Π.Μ της Λάρισας, αλλά και άλλων αμερικανονατοϊκών βάσεων στη χώρα μας, οι οποίες υπηρετούν, όπως και όλες οι άλλες, τα δολοφονικά τους σχέδια, στο Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μ. Ανατολής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass