ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘ. ΓΑΖΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Κλειστή έως τις 10 Ιουλίου η Μανδηλαρά

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 16:54

Έως τις 10 Ιουλίου θα παραμείνει κλειστή η οδός Μανδηλαρά, σύμφωνα και με χθεσινή απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας με την οποία ορίζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αφορμή και το έργο της ανακατασκευής της οδού.

Πρόκειται για την πρώτη φάση του έργου στη Μανδηλαρά, από τη διασταύρωσή της με την Ανθ. Γαζή έως και την Παπαναστασίου όπου μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ θα ξεκινήσει το έργο της ανακατασκευής που προβλέπει νέα πεζοδρόμια και πλήρη ασφαλτόστρωση.

Το έργο θα συνεχισθεί σταδιακά έως το τέρμα της οδού Μανδηλαρά στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου. Η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μανδηλαρά, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ανωτέρω οδό, από τη συμβολή της με την οδό Ανθίμου Γαζή έως τη συμβολή της με την οδό Παπαναστασίου, από την Δευτέρα 21-05-2018 έως και την Τρίτη 10-07-2018 καθ’ όλο το 24ωρο.

Αναλυτικότερα προβλέπονται τα εξής:

«Από την οδό Ανθίμου Γαζή έως την οδό Παπαναστασίου: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στα τμήματα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Ανθίμου Γαζή έως τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών και από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου.

Διασταύρωση (Συμβολή) των οδών Τσαμαδού-Ψαρών –Μανδηλαρά: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά-Τσαμαδού-Ψαρών και στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από την δεξιά πλευρά της οδού Τσαμαδού έως την αριστερή πλευρά της οδού Μανδηλαρά, σύμφωνα με την κίνηση των οχημάτων από την οδό Τσαμαδού προς την οδό Μανδηλαρά.

Διασταύρωση οδών Παπαναστασίου-Βελή-Μανδηλαρά: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου –Βελή –Μανδηλαρά. Στα τμήματα της οδού Μανδηλαρά από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου και από την οδό Παπαναστασίου έως την οδό Μπότσαρη.

Στην οδό Ψαρών, στην οδό Μπουκουβάλα. Στο τμήμα της οδού Παπαναστασίου, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Μανδηλαρά και στην αριστερή στροφή της οδού Ηπείρου προς την οδό Παπαναστασίου (από την αρχή της νησίδας έως την οδό Παπαναστασίου)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass