Ο ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΝ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:

Όλοι μαζί στη μάχη του αύριο

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2018 15:58

Με δήλωσή του στην «Ε» ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, αναφέρεται στις εκλογές της Κυριακής 13 Μαΐου.

Ο κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος σημειώνει ότι την ερχόμενη Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές όλοι οι Νεοδημοκράτες καλούνται να επιλέξουν τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου. Μια επιλογή για το μέλλον της παράταξης, μια επιλογή για μια Νέα Δημοκρατία δημοκρατική, σύγχρονη, ανοιχτή στην κοινωνία και έτοιμη να σχεδιάσει και να φέρει την επόμενη μέρα στον τόπο. Και ο κ. Γιαννόπουλος συνεχίζει:

«Μια μέρα καλύτερη μετά από μια δύσκολη 10ετία για κάθε ελληνική οικογένεια. Σήμερα που ο καθένας χωριστά και η χώρα ολόκληρη αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Σήμερα που η κυβέρνηση που με ψεύτικες υποσχέσεις πήρε την εξουσία δείχνει απολύτως ανίκανη να φέρει την ανάπτυξη. Σήμερα που ο τόπος -ο Δήμος μας έχει μεγάλα προβλήματα ανοιχτά σε ζωτικούς τομείς όπως ο αγροτικός και κτηνοτροφικός, η νεολαία που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της εκπαίδευσης, οι εργαζόμενοι που βλέπουν το φάσμα της ανεργίας, οι συνταξιούχοι που βλέπουν τις πενιχρές συντάξεις τους να μειώνονται, οι επαγγελματίες που στενάζουν από τη φορολογική επιδρομή, τα προβλήματα της υγείας και της παιδείας κ.α. χρειάζονται σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις και λύσεις. Χρειάζονται νέοι δημιουργικοί άνθρωποι να προτείνουν, να αγωνιστούν, να προσφέρουν. Καλώ τους νεοδημοκράτες να μπουν στη μάχη του αύριο. Για το μέλλον των παιδιών μας, της πατρίδας, της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης. Τους καλώ μαζί μας στη μάχη, στην προσπάθεια, στην κάλπη την Κυριακή», καταλήγει ο κ. Γιαννόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass