ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ- ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Στη μέση έμειναν οι εργασίες συντήρησης…

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2018 22:10
Σε κακή, αν όχι άθλια κατάσταση, είναι σε πολλά σημεία το οδόστρωμα της εθνικής οδού Γιάννουλης - Τυρνάβου Σε κακή, αν όχι άθλια κατάσταση, είναι σε πολλά σημεία το οδόστρωμα της εθνικής οδού Γιάννουλης - Τυρνάβου

Με υπομονή περιμένουν οι διερχόμενοι οδηγοί όχι μόνο του βόρειου τμήματος του νομού Λάρισας αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας και των επιχειρήσεων σ’ αυτόν, να συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης της εθνικής οδού Λάρισας -Τυρνάβου στο μεγάλο τμήμα Γιάννουλης – Τυρνάβου.

Βέβαια το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι έμπρακτο αφού έχουν δρομολογηθεί ήδη εργασίες στον δρόμο. Ωστόσο αυτές ενώ άρχισαν, σταμάτησαν χωρίς να ολοκληρωθούν, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι οδηγοί και να αναρωτιούνται πότε θα ολοκληρωθούν.

Πρόκειται για ένα δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία ο οποίος μπορεί με την πρώτη ματιά να ξεγελά σαν ένας φαρδύς δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, αλλά ωστόσο η βατότητά του σε πολλά σημεία είναι σε άθλια κατάσταση με την άσφαλτο να έχει κάνει ρωγμές. Επίσης σε πολλά σημεία υπάρχουν καθιζήσεις με αποτέλεσμα με τη βροχή να χάνεται η ισορροπία των οχημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού είναι από τους πλέον πολυχρησιμοποιημένους δρόμους και η ολοκληρωμένη συντήρησή του θα βοηθήσει όχι μόνο τους διερχόμενους προς και από Τύρναβο, Ελασσόνα και Δυτική Μακεδονία, αλλά και όλους εκείνους που εργάζονται ή έχουν επαφές με τις 107 μικρότερες ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις οι οποίες εδρεύουν από τη μία ή την άλλη πλευρά του.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ

Επίσης ένα από τα επικίνδυνα σημεία όπου έχουν χαθεί ζωές είναι ο δεξιός παράπλευρος του κόμβου Τυρνάβου. Πρόκειται για ένα στενό δρόμο όπου η είσοδός του δεν είναι εμφανής και η έξοδός του επικίνδυνη. Για το συγκεκριμένο σημείο άμεση ήταν η παρέμβαση από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου έγινε καθαρισμός και απομακρύνθηκαν σκουπίδια και μπάζα, ωστόσο χρειάζεται διάνοιξη αλλά και γκρέμισμα η μεταφορά κτισμάτων τα οποία κυριολεκτικά είναι σα να… φύτρωσαν μέσα στον δρόμο.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση μπορεί να γίνει χωρίς κόστος και πέρα από άλλες παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού από Γιάννουλη μέχρι τον κόμβο Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass