ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 550 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Με επιτυχία ο Ποδηλατικός Γύρος Αμπελώνα

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2018 22:01

Πάνω από 550 μαθητές και πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν, φορώντας άσπρα και κόκκινα καπέλα προσφορά του συλλόγου και κρατώντας μπαλόνια προσφορά του Δήμου Τυρνάβου, στον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Αμπελώνα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Ελπίδα» και έγινε στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής Ανθοκομίας Αμπελώνα ως μία από τις πολλές παράλληλες δράσεις.

Παράλληλα το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε και ενέταξε φέτος τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο του Αμπελώνα στις δράσεις που θα γίνουν στον νομό Λάρισας την 1η εβδομάδα του Μαΐου από το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τους αιμοδοτικούς συλλόγους και άλλους φορείς για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Ο σκοπός της δράσης διπλός, να εμπνεύσουν στους νέους την αγάπη προς το ποδήλατο, που αποτελεί το κατ’ εξοχήν φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο και να διαδώσουν ακόμη περισσότερο στους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής την ιδέα και τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του Ποδηλατικού Γύρου έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα προσωπικά ο διοικητής Σεραφείμ Μπίρδας αστυνόμος Α’ με το προσωπικό του Α.Τ. Τυρνάβου, ενώ την πορεία ακολουθούσε ένας γιατρός με το αυτοκίνητο πρώτων βοηθειών του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, καθώς και το ειδικό αυτοκίνητο της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γ.Ν. Λάρισας, για να θυμίζει σε όλους τον σκοπό για τον οποίο έγινε ο Ποδηλατικός αυτός Γύρος στον Αμπελώνα.

Τους ποδηλάτες χαιρέτησε και ευχαρίστησε για τη μαζική συμμετοχή τους και ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παν. Σαρχώσης, ο οποίος και συγχάρηκε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της «Ελπίδας» για την τόσο σπουδαία πρωτοβουλία τους.

Στο τέλος του ποδηλατικού γύρου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Απ. Παπαϊωάννου είπε λίγα λόγια για να εξηγήσει γιατί πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον σύλλογο ο γύρος αυτός, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν σ’ αυτόν, καθώς και εκείνους που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην ομαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του. Στη συνέχεια κληρώθηκαν 10 κράνη, ανά δύο για κάθε σχολείο και δύο ποδήλατα, ένα για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και ένα για εκείνα του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Τυχεροί για τα ποδήλατα αναδείχτηκαν ο Αλέξης Ζάγκας μαθητής της Δ’ τάξης του 1ου Δημ. Σχολείου και ο Αργύρης Μπρότσης μαθητής της Β’ τάξης του Λυκείου.

Ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση, που αποτέλεσε το θέμα συζήτησης για πολλούς και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, όσοι είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass