«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ

Μόνιμη απάτη μέσω… εποχικών

*Από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας

Δημοσίευση: 27 Απρ 2018 22:16

Με ποινή φυλάκισης 4 ετών τιμώρησε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας μια γυναίκα που με διάφορα τεχνάσματα υπεξαίρεσε από τη δημόσια υπηρεσία στην οποία εργαζόταν ποσό δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Η κατηγορούμενη ήταν υπάλληλος Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου, υπηρεσία η οποία ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Μεταξύ των υποχρεώσεών της, σύμφωνα με το δικαστήριο, ήταν να καταθέτει τα χρήματα των δικαιούχων γεωργικών παρατηρητών, εποχιακών δηλαδή εργατών στις περιοχές Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Φθιώτιδας που είχε προσλάβει η υπηρεσία της, στην Αγροτική Τράπεζα, σε τραπεζικό τους λογαριασμό, βάσει μισθοδοτικής κατάστασης την οποία αυτή συνέτασσε, στους παρακάτω αναφερόμενους αναλυτικά χρόνους. Όμως με διάφορους τρόπους και τεχνάσματα παρακράτησε και ιδιοποιήθηκε παράνομα το ποσό των 33 χιλιάδων ευρώ. Κρίθηκε ένοχη για δύο πράξεις. Για υπεξαίρεση και απιστία στην υπηρεσία άνω των 30 χιλιάδων ευρώ. Η ποινή είναι με τριετή αναστολή.  

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass