ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΝΟΔΕ-ΔΗΜΤΟ

Μία υποψηφιότητα στη ΝΟΔΕ, αυτή του Χρήστου Καπετάνου

Δημοσίευση: 27 Απρ 2018 22:14

Πρόθεση της ηγετικής ομάδας της ΝΔ και του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων στις ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜΤΟ να γίνουν σε ήρεμους, χαμηλούς τόνους και σε κλίμα ενότητας.

Από τη στιγμή που προκηρύχθηκαν οι εκλογές, όλες οι προσπάθειες των στενών συνεργατών του κ. Μητσοτάκη κινούνταν προς την κατεύθυνση αυτή. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι πρόσφατες επαφές που είχαν στη Λάρισα τόσο ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης (ο οποίος μάλιστα εν συνεχεία στα Τρίκαλα απαίτησε και πέτυχε να υπάρξει μόνο μία –αντί για τρεις που είχαν καταγραφεί- υποψηφιότητες), όσο και ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των επαφών ήταν να προκύψει τελικά μόνο μία υποψηφιότητα για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια), αυτή του σημερινού προέδρου Χρήστου Καπετάνου, καθώς ο Ηρακλής Γερογιώκας αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του. Αμφότεροι άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη, στα κεντρικά του κόμματος κρίθηκε σκόπιμο να μην κονταροχτυπηθούν, καθώς μια εσωκομματική εκλογική μάχη έχει πάντα κινδύνους για την ενότητα της παράταξης και να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ ξανά ο Φαρσαλινός δικηγόρος. Μάλιστα ηγετικό στέλεχος της ΝΔ δήλωνε στην «Ε» ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός να κατατεθεί μία και μόνη υποψηφιότητα σε αρκετές ΔΗΜΤΟ του νομού.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Όσον αφορά στη διαδικασία των εγγραφών των μελών που θα συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές, μέχρι χθες εγγράφησαν στους καταλόγους (πληρώνοντας το 12 εύρω) της ΝΟΔΕ 2.400 στελέχη, τα περισσότερα εκ των οποίων σε Λάρισα, Φάρσαλα, Ελασσόνα. Οι προσδοκίες των στελεχών της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας είναι, μέχρι τις 4 Μαΐου που εκπνέει η σχετική προθεσμία οι εγγραφές να φθάσουν τις 3.000.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΦΕ

Στη χθεσινή ανακοίνωση της Ν.ΕΦ.Ε. Λάρισας, που υπογράφει ο πρόεδρος Γιώργος Κοτρώνης, υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η υποβολή δηλώσεων υποψηφιότητας, οι οποίες κατατίθενται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας (Κουμουνδούρου 24,1ος όροφος). Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου στις 19:00. Επισημαίνεται ότι: Σε περίπτωση όπου δεν είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη υποβολή των υποψηφιοτήτων, μπορούν να υποβληθούν οι υποψηφιότητες των ενδιαφερομένων υποψηφίων είτε ταχυδρομικώς είτε με ταχυμεταφορές (courier) εφόσον παραληφθούν εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών υποβολής των υποψηφιοτήτων και υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή της υποψηφιότητας θα είναι υπογεγραμμένα από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο και θα φέρουν βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής είτε από αρμόδιο ΚΕΠ είτε από αστυνομικό τμήμα. Περαιτέρω, υπάρχει δυνατότητα να υποβληθεί υποψηφιότητα από τρίτο πρόσωπο - εκπρόσωπο του ενδιαφερομένου υποψηφίου υπό την προϋπόθεση ότι ο εκπρόσωπος προσκομίζει εξουσιοδότηση με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα και όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή της υποψηφιότητας είναι υπογεγραμμένα από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο και φέρουν βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής είτε από αρμόδιο ΚΕΠ είτε από αστυνομικό τμήμα. Για τα έντυπα και τα δικαιολογητικά των υποψηφιοτήτων καθώς και για τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας. Τηλ. επικοινωνίας: 2410-549222.

Του Γιώργου Ρούστα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass