«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Πιο νωρίς η καλοκαιρινή σεζόν στα παράλια

Οι επιχειρηματίες των παραλίων του νομού Λάρισας, αν και βρίσκουν σκοπέλους στην τουριστική ανάπτυξη των παραλιακών και ορεινών κοινοτήτων των Δήμων Αγιάς και Τεμπών, όπως την έλλειψη πρόσβασης από την ΠΑΘΕ, προσπαθούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην προσέλκυση επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλίων ν. Λάρισας, δημιουργεί «τουριστική ατζέντα» και έναν οδηγό χάρτη, που θα κατευθύνει τους επισκέπτες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Οργανωμένες και «παρθένες» παραλίες, ιστορικά και εκκλησιαστικά μνημεία, ορειβατικά μονοπάτια, δράσεις εναλλακτικού τουρισμού, σημεία αναψυχής, ιαματικά λουτρά, αλιευτικά καταφύγια, κ.α. περιλαμβάνει η «τουριστική ατζέντα», η οποία ολοκληρώνεται σύντομα και προβλέπεται να διανεμηθεί πριν την έναρξη του καλοκαιριού.

Οι επαγγελματίες των παραλίων, στοχεύουν να αναδείξουν την ευρύτερη περιοχή τους και να προβάλλουν τα πλεονεκτήματά της και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει, ώστε να την κάνουν γνωστή, σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Χασιώτης: «δημιουργήσαμε έναν «οδηγό του τουρίστα», έναν οδηγό με πολλές επιλογές εξορμήσεων, για πολλά μέρη τα οποία έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί κάποιος στα παράλια μας, αλλά και στους ορεινούς όγκους.

 Εκτιμούμε ότι αυτός ο οδηγός, θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τους τουρίστες που θα επιλέξουν τον τόπο μας και θα βοηθήσει στην διάδοσή του ως προορισμός διακοπών».

Να σημειωθεί ότι η φετινή καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε νωρίτερα από ό,τι πέρυσι, στην παραλιακή ζώνη του νομού Λάρισας, καθώς ευνόησαν οι καλές καιρικές συνθήκες και οι υψηλές θερμοκρασίες.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλίων, αναφέρει ότι «πολλοί επιχειρηματίες ήδη έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες ετοιμασίες, για την υποδοχή των επισκεπτών την Πρωτομαγιά, ευελπιστώντας να βρουν την ανταπόκριση του κόσμου».

 

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass