ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Ανοίγει για το κοινό το κολυμβητήριο στη Νέα Πολιτεία

* Σύντομα η προκήρυξη για τη διάθεση του κυλικείου * Είσοδος 2 ευρώ, 25 ευρώ η μηνιαία κάρτα και 40 ευρώ το δίμηνο

Δημοσίευση: 19 Απρ 2018 22:14
«Στοχεύουμε στην υλοποίηση προγραμμάτων κολύμβησης και στη διοργάνωση πανελλήνιων αγώνων υγρού στίβου», δηλώνει στην «Ε» ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, για θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος «Στοχεύουμε στην υλοποίηση προγραμμάτων κολύμβησης και στη διοργάνωση πανελλήνιων αγώνων υγρού στίβου», δηλώνει στην «Ε» ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, για θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος

Στο αναζωογονητικό υδάτινο στοιχείο, της μεγάλης πισίνας των εγκαταστάσεων του Νέου Κολυμβητηρίου Λάρισας, στη Νέα Πολιτεία, θα έχουν την ευκαιρία να… βουτήξουν οι Λαρισαίοι, από τη Δευτέρα 23 Απριλίου, οπότε πραγματοποιείται η επίσημη έναρξη λειτουργίας της για το κοινό.

Η στιγμή που περίμεναν πολλοί πολίτες έφτασε, ενώ βοηθούν και οι καιρικές συνθήκες για να την απολαύσουν, με 2 ευρώ εισιτήριο την ημέρα και με την επιλογή να αποκτήσουν μηνιαία κάρτα εισόδου 25 ευρώ, δίμηνη 40 ευρώ ή και τρίμηνη κόστους 60 ευρώ.

Παράλληλα, για την άρτια λειτουργία του κολυμβητηρίου, ολοκληρώνεται και η μελέτη τοποθέτησης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η οποία θα κατατεθεί προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ σύντομα αναμένεται η προκήρυξη για τη διάθεση του κυλικείου του κολυμβητηρίου, όπως δήλωσε στην «Ε» ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος.

«Το νέο κολυμβητήριο Λάρισας, αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την πόλη» υποστηρίζει ο κ. Κωσταρόπουλος, και αναφερόμενος στα μελλοντικά σχέδια του δήμου, επισημαίνει ότι: «Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αξιοποίηση της λειτουργίας του, στοχεύουμε στην υλοποίηση προγραμμάτων κολύμβησης (τρίτης ηλικίας, εκμάθησης κολύμβησης κ.α.) με τους γυμναστές του δήμου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Επίσης ο Δήμος Λάρισας, σε συνεργασία με φορείς της πόλης και τους Συλλόγους κολύμβησης, στοχεύει να διεκδικήσει τη διοργάνωση πανελλήνιων αγώνων το 2019, από την Ομοσπονδία Κολύμβησης.

Θεωρούμε ότι αυτό το έργο βοηθά και ενισχύει τη Λάρισα να αναπτύξει περισσότερο τον αθλητικό τουρισμό».

ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

6 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου, στο κολυμβητήριο, θα «ανοίξουν» για χρήση τους από το κοινό, αρχικά δύο από τις δέκα διαδρομές του, αναφέρει ο κ. Κωσταρόπουλος και προσθέτει: «Η μεγάλη πισίνα, θα είναι ανοικτή για το κοινό από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, από 11.00 π.μ. έως 7 μ.μ. και τα Σάββατα τις πρωϊνές ώρες, για τους ενήλικες, με τιμή εισόδου 2 ευρώ. Οι ανήλικοι μπορούν να κάνουν χρήση της μικρής πισίνας.

Το πρώτο χρονικό διάστημα θα «ανοίξουν» δύο διαδρομές για το κοινό και σταδιακά, ανάλογα με την ανταπόκριση που θα παρουσιαστεί, θα ανοίξουν και οι υπόλοιπες. Ευελπιστούμε να ανταποκριθούν οι πολίτες και να προχωρήσουμε στη διάθεση και των δέκα διαδρομών του.

Να σημειώσουμε ότι θα υπάρχει ναυαγοσώστης, τις ώρες λειτουργίας του κολυμβητηρίου για το κοινό και οι πολίτες θα πρέπει να τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις χρήσης της πισίνας (σκουφάκι κ.α.).

Η θερμοκρασία του νερού στο κολυμβητήριο θα είναι στους 27 βαθμούς Κελσίου και αυτές τις μέρες -μέχρι και την Παρασκευή- γίνονται οι ανάλογες δοκιμές».

Οι υπόλοιπες οκτώ διαδρομές, θα χρησιμοποιούνται από κολυμβητικούς Συλλόγους της Λάρισας, η δραστηριότητα των οποίων ξεκινά κυρίως τις μεσημεριανές ώρες.

Το νέο ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων (ικανό να φιλοξενήσει αγώνες υψηλού επιπέδου), μικρή εσωτερική πισίνα εκμάθησης 8μ. Χ 12 μ. με δύο ομάδες αποδυτηρίων παίδων και κορασίδων, η οποία

χρησιμοποιείται φέτος και για την εκμάθηση κολύμβησης από μαθητές σχολείων της Λάρισας στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας, αποδυτήρια, γραφεία, κυλικείο κ.α.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass