ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ουρά επιτυχόντων που πήγαν για να εργασθούν

* Μάχη δημοτικών υπηρεσιών με τον χρόνο, προκειμένου να γίνει κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς έληξαν οι συμβάσεις 205 εργαζομένων

Δημοσίευση: 03 Απρ 2018 21:00
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Από τα χαράματα, σχηματίζοντας ανθρώπινη ουρά, βρέθηκαν χθες έξω από το Δημαρχείο Λάρισας, εκατοντάδες επιτυχόντες στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ προκειμένου να συμπληρώσουν τα σχετικά έντυπα και να εργασθούν.

Είναι εργαζόμενοι που θα πιάσουν δουλειά με βάση τους προσωρινούς πίνακες των αποτελεσμάτων προκήρυξης του ΑΣΕΠ, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς οι οριστικοί πίνακες θα εκδοθούν μετά από μήνες.

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Διεύθυνση Προσωπικού επισπεύδουν τις διαδικασίες έτσι ώστε η Διεύθυνση Καθαριότητας, το νωρίτερο τη Μεγάλη Πέμπτη, να έχει στη διάθεσή της το νέο προσωπικό προκειμένου να συγκροτηθούν τα πληρώματα των απορριμματοφόρων.

Οι δημοτικές υπηρεσίες δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να μην γενικευθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια αφού η αποκομιδή των απορριμμάτων θα συνεχισθεί σήμερα με τροποποιημένο πρόγραμμα και με ελλείψεις προσωπικού καθώς χθες έληξαν οι συμβάσεις 205 συμβασιούχων - «παρατασιούχων» στην Υπηρεσία Καθαριότητας ενώ μόλις το Σάββατο, ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα.

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ

Από χθες που έληξαν και οι συμβάσεις των 205 εργαζομένων, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων αναμόρφωσε το πρόγραμμα της αποκομιδής των απορριμμάτων για να καλύψει τις ανάγκες.

Μάχη με τον χρόνο δίνει και η Διεύθυνση Προσωπικού αφού πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι έως αύριο Μεγ. Τετάρτη, να έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έτσι ώστε το νέο προσωπικό, να αναλάβει καθήκοντα το ταχύτερο και, προτού διογκωθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια, τις ημέρες μάλιστα του Πάσχα.

Επιτυχόντες του διαγωνισμού, με βάση πάντα τους προσωρινούς πίνακες, απευθύνθηκαν χθες στη Διεύθυνση Προσωπικού προκειμένου να λάβει απογραφικό δελτίο και υπεύθυνες δηλώσεις έτσι ώστε να προσληφθούν από αύριο Μεγ. Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι στον Δήμο Λαρισαίων με βάση την 3Κ/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (σ.σ. αφορά σε 8.166 θέσεις σε όλη τη χώρα) θα καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό 205 θέσεις εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας και μία ακόμη θέση, στο Τμήμα Η/Μ.

Να διευκρινισθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η συντριπτική πλειοψηφία των επιτυχόντων αποδέχθηκε με υπεύθυνη δήλωση τα αποτελέσματα των προσωρινών πινάκων ενώ υπήρξαν και επιτυχόντες που θα αναλάβουν εργασία αφού εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες, εξέλιξη που αναμένεται μετά από μήνες.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ

 Όπως αποσαφηνίζεται από το ΑΣΕΠ, με αφορμή την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων το Σάββατο, η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ξεκίνησε χθες Δευτέρα και θα διαρκέσει έως και την πάροδο της Τετάρτης 11 Απριλίου.

Όπως επίσης διευκρινίζεται ότι «οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης καταρτίσθηκαν με βάση τα στοιχεία που υπευθύνως δήλωσαν οι υποψήφιοι στην αίτηση συμμετοχής τους» και πως τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν «ύστερα από τον αυτεπάγγελτο έλεγχο των αιτήσεων και δικαιολογητικών των φερόμενων διοριστέων/προσληπτέων υποψηφίων και την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων».

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass