ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗΣ 110 Π.Μ. ΩΣ ΒΑΣΗ DRONES

«Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών»

Δημοσίευση: 03 Απρ 2018 23:11

Η διοίκηση του ΕΚΝΛ εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση της κυβέρνησης «να παραχωρήσει στις ΗΠΑ νέα βάση για τα κατασκοπευτικά drones στο πολεμικό αεροδρόμιο της Λάρισας, είτε σε άλλη περιοχή της χώρας μας, η οποία θα υπηρετεί όπως και όλες οι άλλες τα δολοφονικά

τους σχέδια, στο Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μ. Ανατολής, ειδικά σήμερα που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί για τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων και των αγορών.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καμώνεται τη φιλειρηνική δύναμη, αποδεικνύεται ακόμα μια φορά, ότι συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκοντας ακόμη περισσότερο τη χώρα μας στους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων. Μπλέκει τη χώρα και τον λαό μας σε επικίνδυνα παιχνίδια, ενισχύει την παρουσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στη χώρα και στο Αιγαίο, τη στρατιωτική συμμαχία της με το Ισραήλ και την Αίγυπτο και τους πολεμικούς σχεδιασμούς στην περιοχή με βάση τα επιχειρηματικά συμφέροντα, με τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ στα Βαλκάνια.
Το ΕΚΝΛ, καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του Ν. Λάρισας, σε ξεσηκωμό για να μην πραγματοποιηθούν αυτοί οι πολεμικοί σχεδιασμοί τους, για να μην λειτουργήσει η νέα αμερικανική βάση με τα κατασκοπευτικά drones στη Λάρισα και σε όποια άλλη περιοχή της χώρας μας.
Να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις που είναι στη χώρα μας. Έξω από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι που γίνονται για τα συμφέροντα των πολυεθνικών. Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Όχι, στον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον σωβινισμό, αλληλεγγύη με όλους τους λαούς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΕΚΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass