ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ…

Φθηνότερα αν το χρησιμοποιούν περισσότεροι

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2018 17:50

Λύσεις για να μετακινούνται οικονομικότερα στις δουλειές τους αναζητούν οι Λαρισαίοι του δημοσίου τομέα που καθημερινά μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Μετά από επικοινωνία με το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Λάρισας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέστειλε τη σχετική σύμβαση για τις κάρτες πολλαπλών διαδρομών.

Χθες το απόγευμα η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε με μερίδα εργαζομένων προκειμένου να συζητήσουν τους όρους που προτείνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μεταξύ άλλων η σύμβαση προβλέπει «ποσοστό έκπτωσης 20% περίπου, εφόσον ο συνολικός αριθμός των κάθε μήνα εκδοθέντων καρτών υπερβαίνει τις 100. Ποσοστό έκπτωσης 10% περίπου, εφόσον ο συνολικός αριθμός των κάθε μήνα εκδοθέντων καρτών υπερβαίνει τις 50 αλλά υπολείπεται του 100. Και ουδεμία έκπτωση αν ο συνολικός αριθμός των εκδοθέντων καρτών κάποιο μήνα υπολείπεται των 50». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Δημήτρη Παπαποστόλου «υπάρχει προβληματισμός για τον αριθμό των καρτών που πρέπει να συμπληρώνονται κάθε μήνα. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε, καταθέτοντας μια αντιπρόταση», ανέφερε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass