ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε μαθήτρια

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 22:00

Nέα επίθεση αδέσποτου σκύλου αυτή τη φορά σε μαθητές στην πόλη του Τυρνάβου, παρά τις φιλότιμες και οργανωμένες προσπάθειες που κάνει ο Δήμος Τυρνάβου στο πλαίσιο του σχετικού νόμου για την περισυλλογή τους, την ιατρική φροντίδα, τη στείρωσή τους και ό,τι άλλο χρειαστεί ώστε τα σκυλιά αυτά να είναι ακίνδυνα για τους πολίτες.

Χθες το μεσημέρι ένας μεγαλόσωμος σκύλος ο οποίος κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης επιτέθηκε σε μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου, καταγόμενη από το Δαμάσι η οποία λόγω δικαιολογημένης απουσίας των καθηγητών τέλειωσε, όπως και άλλοι μαθητές τα μαθήματα νωρίτερα και περιφερόταν στον κεντρικό δρόμο Καραολή και Δημητρίου μεταξύ σχολείου και Κεντρικής πλατείας, μέχρι να μεταφερθούν στο χωριό τους.

Εκεί ο σκύλος επιτέθηκε αρχικά στη μαθήτρια και στη συνέχεια όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες και σε περίπου άλλους δέκα μαθητές, στον ίδιο χώρο οι οποίοι επίσης βρίσκονταν εκτός σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο το συγκεκριμένο σκυλί είναι ακίνδυνο, εμβολιασμένο στειρωμένο, «τσιπαρισμένο» και καταγεγραμμένο ηλεκτρονικά.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της 5μελούς επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Τυρνάβου το περιστατικό θα αποτελέσει θέμα αντιμετώπισής του.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass