ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Νίκη με 96% στους συνταξιούχους ΙΚΑ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2018 16:04

Με ποσοστό 96,65%, καταλαμβάνοντας και τις 9 έδρες του διοικητικού συμβουλίου, εξελέγησαν οι αντιπρόσωποι του συνδυασμού «Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων» στις πρόσφατες αρχαιρεσίες στην Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ταμείων Ν. Λάρισας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Αγωνιστικής Ενότητας»:
Σε σύνολο 520 ψηφισάντων για το Δ.Σ και την Ε.Ε, βρέθηκαν 507 έγκυρα ψηφοδέλτια.
Απ’ αυτά η «Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων» (πρόσκειται στο ΠΑΜΕ) έλαβε 491 ψήφους, ποσοστό 96,65%, τις 9 έδρες του Δ.Σ και τις 3 της Ε.Ε.
Η «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Συνταξιούχων» (που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ), έλαβε 16 ψήφους, ποσοστό 3,35% και καμία έδρα.
Αντίστοιχα για τους Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία και στο ΕΚΝΛ, σε σύνολο 520 ψηφισάντων, βρέθηκαν 519 έγκυρα. Η «Αγωνιστική Ενότητα» έλαβε 503 ψήφους, ποσοστό 96,91%, τους 6 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία και τους 10 στο ΕΚΝΛ, ενώ η «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση», έλαβε 16 ψήφους, 3,08% χωρίς να εκλέξει αντιπρόσωπο.
* Ο συνδυασμός της «Αγωνιστικής Ενότητας Συνταξιούχων», στην ανακοίνωσή του, χαιρετίζει «την πρωτοφανή μαζικότατη συμμετοχή των συνταξιούχων σ’ αυτές, που έφτασε στα 520 ψηφίσαντα μέλη, ενώ πριν 3 χρόνια είχαν ψηφίσει 215.
Η πρωτοφανής αυτή συμμετοχή, αποδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι συνταξιούχοι, κατανοούν την ανάγκη να δυναμώσει το σωματείο τους και οι αγώνες τους, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει με πιο βάρβαρο τρόπο να τσακίζει συντάξεις, μισθούς, την κοινωνική ασφάλιση, τη δημόσια υγεία, που επιβάλει άγρια φοροληστεία και γεννά ακόμα περισσότερη ανεργία και φτώχεια. Απορρίπτουν τη νέα κυβερνητική επιχείρηση εξαπάτησής τους, ότι τελειώνουν δήθεν τα βάσανα των συνταξιούχων και γενικότερα του εργαζόμενου λαού, με την περίφημη καπιταλιστική ανάκαμψη.
Η υπερψήφιση του συνδυασμού, απέδειξε στους ελάχιστους εκπροσώπους του κυβερνητικού συνδικαλισμού που επιστρατεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεγελάσουν τους συνταξιούχους με το προσωπείο του «ανεξάρτητου», ότι αυτοί που συνομιλούν με τον εαυτό τους (όπως μας κατηγόρησαν στην προεκλογική τους ανακοίνωση), δεν είναι οι ταξικοί συνδικαλιστές που βρίσκονται μόνιμα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, αλλά οι ίδιοι που είναι μονίμως απόντες από το σωματείο και τους αγώνες του, μάλιστα οι περισσότεροι απ’ αυτούς γράφτηκαν τώρα στις εκλογές, μόνο και μόνο γι’ αυτό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass