ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ

Υπάλληλος «γλυκάθηκε» στις κλεψιές

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 22:20

Υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου είναι τελικά, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας από τους δράστες ληστείας σε βάρος 38χρονου ζαχαροπλάστη.

Η ληστεία είχε γίνει τον Ιανουάριο του ‘17 με τους δράστες με την απειλή πιστολιού να κλέβουν 5.000 ευρώ από τον 38χρονο Λαρισαίο την ώρα που αυτός έφευγε από το ζαχαροπλαστείο του.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας κατέληξε στην εμπλοκή τριών δραστών στη ληστεία σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Έτσι προχθές συνελήφθη 24χρονος στο σπίτι τού οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι κρότου - που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, ενώ χθες συνελήφθη και ο 28χρονος, συνεργός του 39χρονου και του 24χρονου για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ληστεία κατά συναυτουργία.

Μόνο που ο 28χρονος Λαρισαίος εργαζόταν στο ζαχαροπλαστείο, τον ιδιοκτήτη του οποίου λήστεψαν οι δυο συνεργοί του, ένας 39χρονος που αναζητείται και ο 24χρονος που έχει συλληφθεί επίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 28χρονος, προτού γίνει η ληστεία, έβαζε συνεργούς του να απασχολούν το προσωπικό του ζαχαροπλαστείου όπου εργαζόταν, παριστάνοντας τους πελάτες. Ετσι αυτός, την ίδια ώρα έκλεβε χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

ΛΗΣΤΕΙΑ

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 28χρονος «παρείχε συνδρομή» και στους δυο συνεργούς του, που λήστεψαν τον ζαχαροπλάστη το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου 2017, δίνοντας δηλαδή πληροφορίες στους δύο ληστές.

Οι δυο δράστες, κρατώντας πιστόλι, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, μπήκαν στο ζαχαροπλαστείο όπου βρισκόταν μόνος του ο 38χρονος ιδιοκτήτης και ετοιμαζόταν να φύγει ενώ είχε σχολάσει το προσωπικό.

Οι δύο ληστές φορώντας κουκούλες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν από την πίσω πόρτα του ζαχαροπλαστείου και κρατώντας πιστόλι, ανάγκασαν τον 38χρονο να τους δώσει ένα τσαντάκι που περιείχε 5.000 ευρώ. Μάλιστα τον χτύπησαν με το πιστόλι στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον ελαφρά με τους δυο ληστές να διαφεύγουν πεζή προς τη συνοικία της Φιλιππούπολης.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Μετά την ταυτοποίηση των τριών δραστών, προχθές συνελήφθη ένας 24χρονος. Η ΕΛ.ΑΣ. δε σημειώνει σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τον υπάλληλο του ζαχαροπλαστείου πως «εξακριβώθηκε ότι ο 28χρονος συνεργός τους, τους παρείχε την αναγκαία συνδρομή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εν λόγω ληστεία».

Χθες το πρωί συνελήφθη «δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και ο 28χρονος ημεδαπός, συνεργός του 39χρονου και του 24χρονου για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ληστεία κατά συναυτουργία». Ο 28χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass